Страйкбольний автомат E3 AR Rifle AR15 E3 Rifle AT-AR07E [Arcturus]

Страйкбольний автомат E3 AR Rifle AR15 E3 Rifle AT-AR07E [Arcturus]

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 30 оцінок )

16 486

15 661

Є в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний автомат E3 AR Rifle від бренду Arcturus, Гонконг.

Arcturus – дочірній бренд компанії MOS Manufacture, яка є дистриб'ютором таких відомих марок як E&L і Meister Arms. 2018 року компанія випустила лінійку приводів власного виробництва під брендом Arcturus. Вже зараз можна сказати, перший досвід свого виробництва вийшов вдалим.

Корпус приводу виконаний із алюмінієвого сплаву. Стовбурна коробка складається з двох частин: верхнього та нижнього ресіверів, які з'єднуються двома штифтами. До верхнього ресивера кріпляться стволік і цівка, до нижнього - направляюча приклада та пістолетна рукоятка. Усі з'єднання виконані щільно та надійно. На кришці верхнього ресивера виконана стандартна планка Пікатінні, на яку можна встановити практично будь-який приціл коліматорний або оптичний.

Привід оснащений полегшеною цівкою з інтерфейсом M-LOK, на яку можна встановити додаткові аксесуари. Цівка жорстко кріпиться до верхнього ресивера. Приклад стандартний телескопіч, регульований по довжині. Ремінь можна закріпити на прикладі або трубі-напрямній за допомогою ремінного обхвату. На приводі є гнізда для QD антабок. Кнопки скидання магазину і затримки затвора продубльовані на обидві сторони ресівера, для зручності використання обома руками. Пістолетна рукоятка виконана з ударостійкого АВS пластику, має змінні накладки для підгонки під руку стрільця.
Перемикач режимів вогню продубльований з обох боків.

Усередині знаходиться гірбокс 2 версії, виготовлений з алюмінієвого сплаву. Більшість компонентів стандартні та сумісні з запчастинами більшості інших виробників. Це забезпечує високу ремонтопридатність та широкі можливості для тюнінгу. Замість контактної групи використовується мікроперемикач, який забезпечує чітке спрацьовування спуску та велику стійкість до вигоряння при великих робочих струмах.
Камера хоп-апу модифікована М4 типу, зі збільшеним регулювальним кільцем, що дозволяє точніше налаштувати хоп-ап. Виконана із алюмінієвого сплаву.

Тактико-технічні характеристики:
- Початкова швидкість вильоту кульки: 120 м/с
- Довжина внутрішнього стволика: 380 мм
- ємність магазину 300 куль
- M-lok цівка
- різьблення для глушника 14-

Комплектація - привід, магазин змінної ємності 30-130 бб складні механічні прицільні пристрої.

Увага! В комплект Не входить акумулятор та зарядний пристрій.

Характеристики

Колір
Матеріал корпусу
  • Алюміній/сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами