Компактний мисливський Ніж з Вуглецевої сталі Bushmate BPS Knives - Ніж для риболовлі, мисливства, походів

Вага з піхвами
  • 0.24 г

Компактний мисливський Ніж з Вуглецевої сталі Bushmate BPS Knives - Ніж для риболовлі, мисливства, походів

Продавець:BPS

4.8/5  ( 15 оцінок )

1 829

Є в наявності

11

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Матеріал клинка: вуглецева сталь 65Г
  • Твердість сталі, HRC: 57-59
  • Загальна довжина: 220 мм
  • Довжина клинка: 102 мм
  • Товщина клинка: 2.8 мм
  • Вага: 140 г
  • Матеріал руків’я: деревина горіха
  • Довжина руків’я: 118 мм
  • Комплектація: шкіряні ножни та кресало

Ніж варто періодично протирати насухо, щоб уникнути плям на поверхні клинка! Проте зверніть увагу, що зміна кольору сталі є природним процесом та не вважається дефектом.

Bushmate – це результат співпраці між BPS Knives та DBK. “DBK” означає “Dutch Bushcraft Knives”, і це відомі блогери з Нідерландів, які спеціалізуються на тестуванні ножів для бушкрафту. Експертиза та пристрасть Мартіна та Мікі до ножів для бушкрафту зробили їх довіреним джерелом інформації для спільноти ножоманів та прихильників активного відпочинку.

Разом з DBK ми поєднали наш досвід, щоб створити винятковий інструмент, ідеальний для бушкрафту та виживання! Bushmate – це зручний та багатофункціональний ніж, який може стати вашим постійним компаньйоном. Ніж чудово підходить для різних завдань, включаючи стругання, різання та батонінг.

Лезо ножа

Лезо виготовлене з вуглецевої сталі 65Г, загартоване до 57-59 HRC. Вуглецева сталь 65Г- це високоякісна сталь, відома своєю міцністю та тривалим зберіганням гостроти ріжучої кромки.Лезо Bushmate має зручну форму Drop Point, яка полегшує роботу з деревом.

Конструкція

З конструкцією Full-Tang, ніж буде саме тим надійним інструментом, який не підведе під час перебування у дикій природі. Ця конструкція підвищує його міцність та стабільність, забезпечуючи тривале використання без тріщин, сколів чи інших пошкоджень.
Така конструкція також допомагає створити відмінний баланс, рівномірно розподіляючи вагу леза від вістря до кінця руків’я . Все це полегшуючи роботу з ножем та зменшує втому зап’ястя.

Руків’я

Руків’я з горіхового дерева, що покрите данською олією, забезпечує надійний та комфортний захват. Ця частина ножа має доволі ергономічний дизайн для тривалого використання і гарантує довговічність використання у дикій природі. Завдяки цьому можливо тривалий час використовувати ніж Bushmate без дискомфорту в руці, навіть в умовах вологості.

Комплектація: Шкіряні ножни та кресало

Окрім міцної конструкції та зручного захвату, Bushmate має й інші плюси, такі як комплектація.,
Разом з ножем ви отримуєте універсальні ножни, що мають кріплення з вільним підвісом. Це робить їх зручними у використанні: при згинанні та у русі вони вільно висітимуть на ремені і не заважатимуть пересуванню. Також є можливість фіксованого кріплення на ремені.
На ножнах є петля, де кріпиться кресало з фероцерієвим стержнем. Його діаметр 8 мм.

Розміри:

Загальна довжина: 220 мм
Довжина клинка: 102 мм
Довжина руків’я: 118 мм
Ширина клинка: 27 мм
Товщина клинка: 2,8 мм
Вага без ножен: 140 г
Вага з ножнами та кресалом: 260 г

З компактним та легким дизайном, Bushmate буде зручним для перенесення під час ваших коротких чи тривалих подорожей. Розкрийте свій потенціал у дикій природі з Bushmate поруч. Цей ніж доповнить ваше спорядження та покращить якість відпочинку!

УВАГА !!!

Не використовуйте ніж для нападу або завдання шкоди людям, тваринам.

Ми здійснюємо продаж наших ножів виключно повнолітнім особам!

Характеристики

Вага з піхвами
  • 0.24 г
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».