Рюкзак сумка оператора дронів FPV Mavic Derby DronoCase 60L олива

Рюкзак сумка оператора дронів FPV Mavic Derby DronoCase 60L олива

Продавець:Так4мед

4.9/5  ( 24 оцінок )

4 600

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка-рюкзак оператора дронів DERBY DronoCase 60L.

Сумка-рюкзак призначена для транспортування дронів та супутнього обладнання на короткі та далекі відстані. Конструкція виробу передбачає використання як сумкою, так і рюкзаком. Плечові лямки ховаються під дном і не заважають, якщо виріб використовується як сумка. Всі зовнішні стінки мають товстий шар піни EVA та захищені від ударів. Вологонепроникна блискавка не дозволяє потраплянню вологи всередину.

У СЕРЕДИНІ сумка-рюкзак має розміри 540х300х300мм. Завдяки перетинкам, що йдуть у комплекті, є можливість розділити внутрішній простір на різні секції в залежності від потреб власника. Для більш комфортного використання бічні стінки зроблені з тканини «Велькро» з міцнішим зчепленням, а перетинки з тканини «Велькро» з більш легким зчепленням. Завдяки цьому перестановка перетинок стає більш зручною та швидкою. У комплекті йдуть фіксатори, виготовлені з ремінної стрічки та липучки «гачок». Кожен фіксатор має з одного боку червону стрічку, що дозволяє швидко маркувати секції з використаними акумуляторами, не робочі дрони або їх елементи. На відкидній стінці є дві сітчасті кишені на блискавці.

ЗОВНІ сумка-рюкзак має велику бокову кишеню з окремими відділеннями для ноутбука, планшета, чохла для окулярів або пульта керування. На відкидній стінці є велика сітчаста кишеня на блискавці. Верхня кишеня має з усіх боків захист із пінополіетилену. Гумові стрічки всередині дозволяють закріпити необхідні аксесуари. На відкидній стінці є сітчаста кишеня на блискавці. На передній стінці сумки-рюкзака є система кріплень MOLLE та липучка для ідентифікації власника. Плечові лямки ховаються в окрему кишеню на дні і мають грудну стяжку та фастекси швидкого скидання рюкзака.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: загальний об’єм сумки-рюкзака 60 літрів, зовнішній розмір (ВхШхГ): 64х34х30см, вага 2,7 кг. Зовнішній матеріал – CORDURA 500D. Підкладка всередині рюкзака виготовлена з міцного OXFORD 600D. Вся пластикова фурнітура зроблена з особливо міцного пластику POLYAMIDE (нейлон), цей пластик має переваги завдяки високому опору розтягуванню та високій зносостійкості. Рюкзак повністю зшитий міцною ниткою, що не гниє, місця підвищеного навантаження укріплені швами «зигзаг».

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Cordura
Особливості
  • Водовідштовхуючий
Вага
  • 2.7
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами