Тепловізійний прилад ATN ATNI MARS-HD 640-5-50X

Тепловізійний прилад ATN ATNI MARS-HD 640-5-50X

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 111 оцінок )

181 199

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Максимальне збільшення з матрицею роздільною здатністю 640 на 512 пікселів, у цій моделі ATN MARS-HD 640 5-50X. Максимальне наближення дає вам перевагу в полюванні та відстеження об'єктів на далеких дистанціях, коли поле зору не так сильно впливає на кінцевий результат.

В основі роботи ATN MARS-HD 640 5-50X лежить процесор ATN Obsidian "T" II. За оптичну складову тут відповідає надміцний і надійний 100 мм об'єктив, який здатний збільшувати зображення до 50х (за допомогою цифрового збільшення). За рахунок цього ви здатні виявити мету на відстані до 2,5 км!

HD дисплей легко налаштовується під ваші вимоги, а вибравши одну з палітр відображення теплових сценаріїв, ви отримаєте повну інформацію про об'єкт, що вас цікавить. Ви також можете вибрати один із типів прицільного візира.

Тепловізійний приціл ATN MARS-HD 640 5-50X може записувати фото та відео, робити gps мітки на них і навіть ділиться ними у соціальних мережах. А працює все це "технологічне диво" від чотирьох батарей типу АА.

Цей тепловізійний приціл ATN MARS-HD 640 5-50X має максимальне наближення серед всієї лінійки теплових приладів ATN MARS-HD, так що ви завжди можете розраховувати на нього при полюванні та виявлення цілей на особливо далеких дистанціях.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Максимальна оптична кратність, х
Час автономної роботи, год
Матриця
  • ATN Obsidian "T" II
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення