Цифровий прилад нічного бачення ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Цифровий прилад нічного бачення ATN X-Sight 4K Pro 3-14x

Продавець:Krop Security

4.6/5  ( 111 оцінок )

29 999

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Полювання вдень і вночі з прицілом ATN X-Sight 4K Pro 3-14X! Цей прилад оснащений передовим ядром ATN Obsidian IV Dual Core, який здатний обробляти відразу кілька операцій одночасно. Під його керівництвом тут знаходяться всі вбудовані датчики, обчислювальні програми балістичного калькулятора і далекоміра, записи відео \ фото і робота прицілу з мобільним додатком.

Цифровой прицел день\ночь ATN X-Sight 4K Pro 3-14X оснащен сенсором ATN 4K M265 с разрешением 3864 на 2218, что и равняется полноценным 4К. Благодаря этому даже на максимальном увеличении изображение на дисплеи прибора остается всё таким же резким и детализированным. Ночное видение в нём позволяет обнаруживать цель среднего роста на дистанции до 400 метров (при условии использования ИК подсветки), а производить выстрел уже на 100-200 метрах.

Легка установка і високоякісний дисплей. Корпус цього прицілу сконструйований спеціально для установки на стандартні «кріпильні кільця 300 мм» для самої звичайної денної оптики. Так завжди є можливість купити швидкознімний кріплення для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. Окремої похвали заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro. Дисплей роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без будь-якої втрати якості масштабувати зображення навіть на максимальних показниках кратності збільшення. Контраст і яскравість дисплея ATN X-Sight 4K Pro 3-14X дозволяє використовувати його навіть без наочника, який тепер встановлюється за допомогою нарізного сполучення.
  • Простий і зрозумілий інтерфейс управління. Приціл ATN X-Sight 4K Pro оснащений лише двома органами управління - колесом збільшення збоку приладу і панеллю управління на верхній частині корпусу прицілу. Меню приладу тепер працює ще швидше - зробити пристрілювання, виміряти дистанцію і навіть отримати будь-які дані про прилад тепер справа за все пари секунд.
  • Вбудований далекомір. Цей пріціл обладнань стадіометріческім далекоміром з функцією Вибори и ручного Введення зростання об'єкта, до которого проводитися вимірювання дістанції. Далі Вам залішається только вказаті Верхні и Нижні Межі цього об'єкта (голова и ноги), и Негайно дізнатіся Дистанцію его віддалення.
  • Баллистический калькулятор. Влучний постріл - легка задачка для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X. Адже вбудований балістичний калькулятор сам автоматично розраховує і коригує точку попадання в залежності від показань далекоміра і роботи всіх датчиків приладу.
  • Запис відео. Приціл ATN X-Sight 4K Pro дає можливість проводити автоматичний запис відео пострілу і стандартну запис в форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції безпосередньо у всесвітню мережу. До речі про інтернет. Спеціальний додаток для iOS і Android дає можливість легко налаштовувати і працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за коштами вбудованого модуля Wi-Fi.
  • Додатковий лазерний далекомір ABL. Ви завжди можете купити спеціальний лазерний далекомір для ATN X-Sight 4K Pro 3-14X, який швидко і точно виміряє дистанцію віддалення вашої мети і виведе ці дані на дисплей приладу. При цьому лазерний далекомір ABL дуже просто встановити і відрегулювати відповідно до положення візира прицілу. ATN 4K Pro це професійний цифровий приціл найвищої якості.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Максимальна оптична кратність, х
Час автономної роботи, год
Діаметр передньої лінзи, мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення