Тепловізор Quantum XD50S

Тепловізор Quantum XD50S

Продавець:Krop Security

4.8/5  ( 105 оцінок )

176 800

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор PULSAR Quantum XD50S - це чудовий вибір в поєднанні ціна-якість. Він має матрицю дозволом 384x288 і працює на частоті 50 Гц, що дає можливість спостерігати сцени з актініевим рухом. Він здатний виявляти цілі на відстанях до 1250-ти метрів, що досягається за допомогою оптичного (2.8х), і цифрового збільшення (2х-4х).

Важлива особливість цієї моделі PULSAR Quantum XD50S - це можливість вибору необхідної кольорової палітри роботи тепловізор. А для кращої оптимізації теплових зображень передбачений вибір одного з режимів спостереження - «Місто» (вищий контраст), «Ліс» (контраст нижче) і «Розпізнавання» (покращена деталізація теплих об'єктів).

У тепловізор PULSAR Quantum XD50S також передбачена статична далекомірна шкала на дисплеї приладу, за допомогою якої ви з високою точністю оціните відстань до вашої мети.

За візуальне відображення теплових сцен тут відповідає OLED-дисплей з роздільною здатністю 640x480 . Регулювання контрастності і яскравості дисплея відбувається швидко і легко за рахунок енкодера, розташованого поруч з об'єктивом. Крім того, в цьому тепловізорі PULSAR Quantum XD50S передбачена функція тимчасового відключення дисплея, без відключення самого приладу.

Також тут передбачений відеовихід, за допомогою якого ви можете підключати ваш тепловізор до моніторів або відеокамер. Працює цей тепловізор від 4х батарей типу АА, розміщених в окремому контейнері. Також можливий варіант підключення додаткового живлення.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • VOx
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення