Тепловізійний приціл ThermTec Vidar 635

Тепловізійний приціл ThermTec Vidar 635

Продавець:Krop Security

4.7/5  ( 111 оцінок )

99 600

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл Thermtec Vidar 635

Тепловізійний приціл Thermtec Vidar 635 - це пристрій, призначений для експлуатації під час полювання, спостереження та охоронної діяльності. Він підійде для спостереження в денний і в нічний час доби. Керувати приладом зможе і професійний мисливець, і новачок.

Компанія ThermTec позиціонує цей монокуляр, як вдале поєднання його функцій із ціною. Він функціонує на будь-яких місцевостях у будь-яких умовах. Замовити такий тепловізор за доступною ціною пропонуємо в інтернет-магазині Optics-Pro. Варто зазначити, що позитивні відгуки залишили як користувачі, так і експерти.

Технічні характеристики

Основні параметри Thermtec Vidar 635:

матриця - 640x512 пікселів із кроком 12 мкм;

спектральний діапазон - 8-14 мкм;

частота зміни кадрів - 50 Гц;

чутливість - NETD ≤25mk;

об'єктив - 35 мм, F1.0;

поле зору - 12,5x10°;

цифровий зум - безперервний, 1-9х;

колірна палітра - шість;

дисплей - OLED;

роздільна здатність екрана - 1024x768 пікселів;

діагональ - 0,39 дюймів;

видалення вихідної зіниці - 40 мм;

вихідна зіниця - 6 мм;

сім прицільних сіток;

відтворення фото/відео - так;

запис стрільби - так;

обсяг пам'яті - 64 Гб;

автоматичне обнулення - так;

ручне обнулення - так;

профілі обнулення - п'ять;

PIP ("Картинка в картинці") - так;

Wi-Fi - так;

лазерний далекомір - ні;

балістичний калькулятор - ні;

калібрування зображення - за кришкою об'єктива;

акумулятор - 18350x2/18500x2 (розширюваний);

час автономної роботи - 6-10 годин;

зворотне підключення батареї - так;

робоча температура - від -20°С до +50°С;

клас захисту - IP67;

максимальна сила віддачі нарізної зброї - 850 gs;

розміри - 160х60х70 мм;

вага - 591 г;

гарантійний термін - два роки.

Тепловізор легкий і компактний, тому без проблем вміщається в похідну сумку або рюкзак, у подорожі, на полювання. Легко вкладається в руці, не обтяжує.

Що стосується комплектації: до набору входять монокуляр Thermtec Vidar 635, міцний чохол, кабель USB-C, два акумулятори (18350 і 18500), серветка для чищення лінзи, посібник і гарантія.

Дальність виявлення

Дальність виявлення об'єкта досягає 1800 метрів, що дає змогу вести спостереження або робити постріли постріл на середніх і малих дистанціях. Завдяки цьому мисливець залишається непомітним, але одночасно йому надається широкий огляд. Пристрій однаково добре виконує свої завдання як при світлі дня, так і в повній темряві.

Дальність виявлення людини становить 2500 метрів, розпізнавання - 550 метрів, ідентифікації - 500 метрів. Транспортний засіб розпізнається на відстані 1800 метрів, а тварину - 600 метрів. Такі параметри забезпечують якісне та деталізоване зображення, хоч би як далеко розташовувалася ціль.

Інфрачервоний сенсор і оптика

Роздільної здатності матриці достатньо для отримання картинки високої якості - чіткої, яскравої, контрастної. Крім того, прилад оснащений матрицею з оксиду ванадію - новою розробкою виробника (2023 рік). Частота зміни кадрів гарантує неперевершене зображення рухомого об'єкта.

Завдяки інфрачервоному випромінюванню, в умовах відсутності денного світла, у сутінках, у густому тумані, димовій завісі або атмосферних опадах (сніг, дощ, мокрий сніг, злива) пристрій без проблем видає картинку. Не доведеться чекати гарної погоди і відповідного часу для полювання або відстеження.

Тепловізор має досить широкий кут огляду, тому видає досить об'ємну картинку і вловлює максимальну кількість деталей в об'єктиві. Оптика дає змогу збільшувати об'єкт до дев'яти разів. Такої кратності вистачає для того, щоб розгледіти ціль і прийняти швидке рішення для здійснення пострілу.

Дисплей, палітри

Тепловізійний приціл Thermtec Vidar 635, ціна якого прийнятна, здатний автоматично регулювати чіткість і контрастність. Користувач отримав можливість змінювати зображення з теплого на холодне (і навпаки). Дисплей функціонує в морози. Заряд акумулятора тримається (прилад споживає мало енергії).

Для видачі якісного зображення в будь-який час доби, за будь-якої освітленості, погодних умов передбачено шість колірних палітр: чорна гаряча, біла гаряча і ще чотири кольорових.

З установкою потрібного режиму не виникає жодних труднощів навіть у новачка. Додатково впроваджено великий вибір сіток для здійснення точної стрільби і вирішення різних тактичних завдань.

Низький рівень шуму та стабільне зображення навіть без калібрування підкріплені інноваційними технологіями. Ще одна перевага - опція "Картинка в картинці". Тобто, збільшена частина зображення у верхній частині екрана.

На сайті ви можете оформити замовлення онлайн або, за необхідності, зв'язатися телефоном з нашими менеджерами. Вони дадуть відповідь на всі запитання, що цікавлять про оптичну техніку.

Вбудований рекордер, Wi-Fi, Bluetooth, мобільний додаток

Виробник вмонтував у монокуляр рекордер для запису відео. Медіафайли вирізняються високою якістю. Години відео і тисячі фотографій зберігаються в пам'ять об'ємом 64 Гб. Додатковий плюс - Bluetooth, який під час синхронізації забезпечує дистанційне керування прицілом.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Максимальна оптична кратність, х
Час автономної роботи, год
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення