Тепловізійний монокуляр Dahua TPC-M40-B19-G

Тепловізійний монокуляр Dahua TPC-M40-B19-G

Продавець:Krop Security

4.7/5  ( 111 оцінок )

42 217

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якісний тепловізор Dahua TPC-M40-B19-G

Тепловізор Dahua TPC-M40-B19-G належить до категорії компактних тепловізійних камер, призначених для спостереження та пошуку теплових об'єктів, що знаходяться в умовах зі складною видимістю. Це одна з останніх новинок, яка має чутливий сенсор та 19-ти міліметровий об'єктив. Це надає можливість визначати ростові фігури навіть на відстані, яка становить близько 460 м. Особливість цього тепловізора полягає в тому, що він добре бачить об'єкти не тільки в денний час, а й в умовах з поганою видимістю через туман, опади та дим. За необхідності придбати тепловізор Dahua TPC-M40-B19-G за доступною ціною, реалізувати цей процес можна на офіційному сайті нашого інтернет-магазину.

Основні технічні характеристики тепловізора

Купівля будь-якого виду тепловізора починається з вивчення основних технічних характеристик. Серед особливостей моделі Dahua TPC-M40-B19-G виділяють такі:

наявність германієвого об'єктива з функцією фокусування до 3 м;

вбудований приймач теплового випромінювання VOx 400x300px;

оптичне збільшення становить 1х, а також є цифровий зум із збільшенням х1, x2, x4;

наявність кольорового дисплея з роздільною здатністю 1280х960 пікселів;

використання чотирьох основних кольорових палітр;

вбудований wi-fi модуль та аналоговий відеовихід CVBS;

підтримка карти пам'яті обсягом 256 Гб;

міцний корпус тепловізора зі ступенем захисту IP67;

живлення здійснюється завдяки вбудованому акумулятору, який без заряджання здатний працювати протягом 5 годин.

Пристрій можна експлуатувати за будь-яких температурних показників, які знаходяться в діапазоні від -20 до +55° C.

Особливості експлуатації тепловізійного пристрою

За здійснення тепловізійного бачення відповідає матриця Focal Plane Arrays. У пристрої передбачений мікроболометр типу, що неохолоджується, який виготовлений на основі оксиду ванадію. Розмір кристала становить 400x300px, який виготовлений за останніми інноваційними технологіями. Поріг температурної чутливості нижче, ніж 35 мК, що відбивається на збільшенні показників деталізації та загальної інформативності. Спектральна чутливість у свою чергу знаходиться в діапазоні від 8 до 14 мК. Це саме той діапазон, у якому різні погодні опади не створюватимуть перешкод для спостереження. Частота складає 50 Гц.

Особливість монокуляра у тому, що у його конструкції застосовується германієвий ширококутний об'єктив. Просторовий кут зору становить 20,4 ° х 15,3 °. У тому випадку, якщо недостатньо штатної кратності для збільшення зображення, передбачено спеціальну функцію під назвою Digital zoom. При цьому збільшена картинка не втрачає показників власної якості.

Особливості повнокольорового дисплея та палітри кольорів

У тепловізорі передбачений вбудований дисплей, за допомогою використання якого забезпечується максимальна глибина передачі кольорів, де показники роздільної здатності становлять 1280х960 пікселів. Заряд енергії заощаджується завдяки тому, що рівень споживання енергії тепловізором є максимально низьким. Додатково є налаштування для показників контрастності та яскравості. Передбачено окремий механізм коригування діоптрій. Сам пристрій є досить морозостійким, оскільки без проблем може працювати при температурах близько -200°С.

У тепловізорі є вбудований лазерний покажчик для фіксації конкретної мети. Дальність дії такого покажчика досягає 180 м. Особливість пристрою в тому, що його можна сміливо застосовувати як підсвічування об'єктів для тих, хто має нічну оптику. У тепловізорі передбачено 4 колірні моделі, вибір яких здійснюється з урахуванням того, для яких цілей застосовуватиметься пристрій. Налаштування підібрані таким чином, що їх можна використовувати за різних температурних показників. Серед використовуваних колірних моделей виділяють:

небезпека;

білий гарячий;

веселка;

червоний металевий.

Все, що потраплятиме у поле зору тепловізора, є можливість записати на відео. Переживати про нестачу місця для зберігання матеріалу не варто, тому що у пристрої є вбудована картка пам'яті об'ємом 256 Гб. Додатково можна використовувати тепловізора в режимі «Точка доступу» завдяки тому, що в ньому вбудований модуль Wi-Fi. Фіксація запису одночасно можлива на кілька пристроїв, якщо це потреба. Не виключається можливість додаткового підключення зовнішнього дисплея.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Максимальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення