Тепловізійний приціл ATN ATNI MARS-HD 640-2.5-25x

Тепловізійний приціл ATN ATNI MARS-HD 640-2.5-25x

Продавець:Krop Security

4.8/5  ( 105 оцінок )

182 000

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Всі переваги тепловізійних технологій у прицілі ATN MARS-HD 640 2.5-25X від ATN! За рахунок передового процесора ATN Obsidian "T" II цей тепловий прилад перетворюється на справжній комп'ютер з безліччю корисних і потрібних функцій.

Дана модель ATN MARS-HD 640 2.5-25X має матрицю роздільною здатністю 640 на 512 пікселів, і об'єктив в 50 міліметрів, що дає більш високу кратність збільшення (до 25-ти крат), за рахунок чого досягається дальність виявлення людської фігури на відстані до півтора кілометри.

ATN MARS-HD 640 2.5-25X має HD дисплей високої роздільної здатності, який гнучко налаштовується під зручний вам режим. Для кращого розпізнавання цілей тут передбачено вибір колірного режиму показу теплових сценаріїв (Чорно-білий або кольоровий), а також варіація форми та типів візира.

Цей приціл ATN MARS-HD 640 2.5-25X простий у налаштуванні та керуванні - ви легко налаштуєте всі режими роботи під себе, а з функцією розумного прицілювання ваша пристрілка буде завжди швидкою і точною. Крім цього, цей тепловізійний приціл оснащений електронним компасом, барометром. Для синхронізації з іншими пристроями, тут передбачено Wi-Fi та блютуз.

Цей тепловізійний приціл ATN MARS-HD 640 2.5-25X стане особливо корисним для полювання на середніх дистанціях із середнім полем зору. Відчуйте всі переваги теплових технологій ATN на собі!

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • 640х480 Ядро ATN Obsidian "T" II
Максимальна оптична кратність, х
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення