Тепловізійний приціл Ares 660 (640x512) 3000м

Тепловізійний приціл Ares 660 (640x512) 3000м

Продавець:Krop Security

4.8/5  ( 102 оцінок )

159 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний приціл ThermTec Ares 660: особливості та характеристики

Новий оптичний тепловізійний приціл компанії ThermTec Ares 660 стане чудовим рішенням для полювання та спостережень незалежно від погодних умов та видимості. Відмінна якість складання, впровадження прогресивних рішень та розширений набір функцій підвищують інтерес до приладу.

Плюс: тепловізор Ares 660 відрізняється ергономічним виконанням, що відбивається на його універсальності.

Особливості

Серед особливостей виконання оптичного пристрою "Арес 660" можна виділити:

  • подвійний кут огляду;
  • автоматичне скидання до початкових налаштувань;
  • далекомір зі штучним інтелектом;
  • автоматичний пошук мети.

Тепер докладніше. Функція перемикання між різними полями зору підвищує точність відеоспостереження, тим самим гарантуючи результативність стрільби. Прилад оснащений трикратним оптичним зумом, що дозволяє коригувати параметри вручну. Показовий приклад: фокусна відстань становить 20 мм, що забезпечує широке поле зору та підійде для виявлення мети. Завдяки широкому куту огляду виключено необхідність у додаткових рухах. Фокусна відстань дорівнює 60 мм: вона дає вузьке поле зору з підвищеною деталізацією, допомагає при ідентифікації виявленого об'єкта.

Модель ThermTec Ares 660 відрізняється універсальними характеристиками, що розширює сферу застосування пристрою на різних типах зброї. Використання прогресивного програмного забезпечення дозволяє зберегти в пам'яті приладу до п'яти професійних пристрілок. Враховуються використані координати, тип зброї, дальність відстані, з якої робилися постріли, та інша корисна інформація. За рахунок розширеного набору власнику монокуляра не потрібно проводити повторне пристрілювання.

Завдяки впровадженню інноваційних технологій та алгоритму глибокого навчання далекомір автоматично визначає об'єкт та відстань до нього, при цьому ніяк додаткових дій робити не треба. Система постійно вдосконалюється, точність показань гарантовано.

Відсутність затвора на основному модулі робить застосування тепловізора тихішим. Крім того, є можливість скоротити споживання енергії, що відбивається на простоті користування обладнанням.

Наявність модуля підключення до бездротової мережі допомагає увімкнути автоматичний режим роботи оптичного обладнання. При виявленні мети на смартфон або планшет (або будь-який інший гаджет, якщо на ньому встановлено спеціальний додаток та відповідне програмне забезпечення), прийде повідомлення, завдяки чому підвищується результативність полювання.

Характеристики

Серед основних технічних параметрів можна назвати:

  • частоту оновлення кадру – 50 Гц;
  • максимальна відстань для виявлення мети – 3000 м;
  • екран – OLED, роздільна здатність 1024х768, діаметр – 0,39 дюймів;
  • відстань фокусування – 5 м;
  • налаштування діоптрію – від -5 до + 5, що допомагає налаштувати роботу приладу з урахуванням особливостей зору користувача.

Плюс: додатково на дисплей можна вивести прицільну сітку (доступне відображення у семи кольорах), що покращує точність роботи тепловізійного прицілу. Можливість плавного переходу між оптичними площинами підвищує зручність експлуатації. Використання германієвого об'єктива гарантує оптимальну передачу теплової енергії: це гарантує повну ідентифікацію виявленої мети (зокрема під час руху).

Модель "Арес 660" бренду ThermTec випускається з вбудованою опцією "Малюнок у картинці". Можливість збільшити окрему область, не закриваючи загальну картинку, скорочує час розпізнавання об'єкта, що відбивається на результативності стрільби.

Наявність кількох режимів відображення інформації забезпечує ефективність використання тепловізійного прицілу незалежно від погоди та освітленості простору. Навіть в умовах обмеженої видимості тепловізор демонструє відмінну якість своєї роботи. Модель не втрачає експлуатаційних характеристик при температурі навколишнього середовища від -33°С до +50°С.

Переваги тепловізора Ares 660 від компанії ThermTec

Корпус прицілу виготовлений із високоміцного авіаційного алюмінію, що зменшує вагу приладу у повному складанні. Поліпшені ергономічні характеристики роблять користування приладом комфортним, спостерігач не втомлюватиметься. Завдяки анодованому покриттю корпус тепловізора добре витримує механічне навантаження. Йому не страшні падіння з метрової висоти на тверду поверхню та занурення у воду (до глибини в один метр). На ньому не з'являються подряпини і сколи, тому пристрій тривалий термін експлуатації. Плюс: герметичний корпус (клас захисту – IP67) забезпечує пило- та водонепроникність.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Матриця
  • 640×512 Ядро VOx 12 мкм ≤35мК@300К
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Дисплей
  • AMOLED 1024x768
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення