Тепловізор ThermEye Cyclops 350

Тепловізор ThermEye Cyclops 350

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

66 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор ThermEye Cyclops 350

Тепловізор ThermEye Cyclops 350 – високотехнологічний пристрій, який світ уперше побачив у 2022 році від компанії ThermTec. Моделі серії Cyclops були виготовлені на основі сучасної та інноваційної елементної бази. Тепловізійний монокуляр поряд з невеликими габаритами та вагою має великий функціонал. Завдяки високому рівню ефективності багато користувачів шукають можливість замовити Cyclops 350 в Україні. Тепловізори даної серії отримали від мисливців, які пережили їх, тільки позитивні відгуки.

Короткий опис та характеристики приладу

Фірма ThermTec добре зарекомендувала себе на ринку тепловізійної техніки, тому вважається однією із затребуваних компаній. Придбати оптичне обладнання можна за прийнятною ціною. Придивитися до техніки бренду слід мисливцям чи представникам охоронних органів, які шукають багатофункціональний та бюджетний варіант.

Добрий показник дальності виявлення людини становить 2600 метрів. Тепловізор зможе виявити високогабаритну мету, наприклад машину на відстані з п'яти кілометрів. Базовий показник оптичного збільшення – 4,8 рази. Наблизити для зручності користувача зображення можна за допомогою цифрового масштабування від 1x до 6x. Детально вивчити віддалений від користувача об'єкт вдасться за максимальної можливості в 28 крат.

До інших базових характеристик належить таке:

  • ядро - VOx 12 мкм ≤40mK @ 300K;
  • OLED-дисплей;
  • наявність великої палітри кольорів;
  • запис фото та відео;
  • вбудована пам'ять обсягом 16 Гб для збереження даних;
  • функціонування за температури від -20°C до +55°C;
  • вбудований акумулятор.

Великий функціонал задовольнить потреби як мисливців та інших цивільних, а й військових. Для нічних типів робіт можливостей тепловізора буде цілком достатньо. Мисливець виявить та націлиться на об'єкт з відстані, залишаючись непомітним, що гарантує повну безпеку.

Модуль та оптика

Параметри оптики Cyclops 350 відштовхуються від об'єктива з довгим фокусом F50/1.0. Користувачеві надається можливість самостійно налаштовувати різкість від 100 см. Функції збільшення як оптичного, так і цифрового працюють без проблем у разі їх налаштування. Точне зображення віддаленого об'єкта буде гарантовано. Наявність германієвої лінзи виключає шанс отримання оптичного спотворення.

Тепловізійний модуль створений на основі матриці VOx із розширенням 384х288 pix. p align="justify"> Показники теплової чутливості дозволяють приладу будувати теплограму, для якої характерний високий рівень деталізації. Завдяки даним характеристикам модуля користувач може працювати з моделлю у складних екстремальних умовах, наприклад, у разі туману, дощу, невеликої рослинності, повної темряви. Динамічні сцени безперешкодно доступні завдяки хорошому показнику частоти оновлення кадрів (50 Гц).

Дисплей та палітри кольорів

Якісне зображення було досягнуто завдяки кольоровому дисплею OLED 1024×768 пікселів. Користувачеві доступний повнорозмірний формат для детального вивчення об'єкта. Діапазон температур, при яких дисплей може функціонувати, становить від -20°C до +55°C.

Наявність набору палітри кольорів дозволяє мисливцям самостійно підбирати той, який відповідає їх потребам і умовам спостереження. У моделі Cyclops 350 можна виявити такі гами:

  • Гарячий Білий/Чорний/Червоний;
  • 3 Псевдоцвіту.

Перші контрастні палітри кольорів часто використовуються за умов поганої видимості або на далеких відстанях - вони дозволять виділити теплову мету на холодному тлі. Працювати тривалий час на короткій дистанції дозволить Псевдоцвіт, який не перенапружує зір.

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Чутливість до теплового випромінювання
  • 40
Частота кадрів, Гц
  • 50
Дисплей
  • OLED 1024х768
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення