Плитоноска Yakeda мультикам на 8 підсумків зі швидким скиданням

Плитоноска Yakeda мультикам на 8 підсумків зі швидким скиданням

Продавець:Land Store Group

4 499

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска з 8 кишенями Моллі ,виготовлена з матеріалу Cordura і прошита Армованою ниткою

Завдяки своїм унікальним властивостям Cordura широко застосовується в правоохоронних органах спеціального призначення. Фізико-технічні характеристики тканини CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, навантаження, що роздирає, - близько 150 Н. Стійкість до зношування понад 50000 циклів. Застосовується для одягу, чохлів, підсумок. Вироби, зшиті з матеріалів CORDURA, безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA - це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.

Переваги ;


ВИСОКА ЯКІСТЬ Нейлон щільністю 1000D. Особлива структура тканини надає їй чудову зносостійкість, міцність на розрив, неперевершену міцність, малу вагу, м'якість та простоту догляду.
СИСТЕМА ШВИДКОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ Плечова пряжка швидко переміщається, залежно від довжини зростання, легко одягається і знімається; Технологія швидкого блокування поясних трубок досягається блокування і звільнення однією рукою в момент.
[РЕГУЛЮВАНА ТА ДИХАЛЬНА] М'які та посилені плечові ремені, регульовані з кроком 15-20см, довжина: 35см, ширина: 30 дюймів, талія регулюється з кроком 73–124 см, щоб захистити ваші боки за допомогою прихованих кишень; Знімна сітчаста підкладка для гарної циркуляції повітря.
МОДУЛЬНА СИСТЕМА MOLLE Патч-панелі розміром 7 на 15 дюймів спереду та ззаду для нашивок з вашим ім'ям та нашивок з бойовим духом, MOLLE усюди для ваших підсумків, спорядження, гідратора тощо.
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ Всі аксесуари можуть бути розібрані та реорганізовані

Характеристики

Призначення
Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • 1000D Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами