Універсальний прилад нічного бачення G1 4.5х 1920x1080P 940nm з кріпленням на голову

Універсальний прилад нічного бачення G1 4.5х 1920x1080P 940nm з кріпленням на голову

Продавець:The best buy

9 980

8 950

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прилад нічного бачення G1 4.5х 1920x1080P 940nm з кріпленням на голову

Прилад нічного бачення ПНБ G1 - відрізняється від більшості моделей, представлених на ринку тим, що має невидиме підсвічування з довжиною хвилі 940nm, на відміну від інших моделей з підсвічуванням 850nm, під час використання якого видно червону світну крапку, що світиться. ПНБ моделі G1 мають 4 режими роботи, 3.5Х цифровий зум, а так само мають функцію відео/фото запису на карту пам'яті. Ще однією особливістю окулярів нічного бачення є суцільний екран із гумовою окантовкою, а не 2 окремі окуляри, як у класичних окулярах.

Окуляри нічного бачення можна використовувати для полювання в темний час доби, спостереження за територією, що охороняється, або для військових. Цей прилад нічного бачення оснащений потужним невидимим ІЧ підсвічуванням дальністю до 250 метрів, що дасть змогу розгледіти вам усі об'єкти на цій дистанції навіть у повній темряві. У комплекті з окулярами нічного бачення йде кріплення на голову (шолом), завдяки якому у вас будуть вільні руки під час використання цього приладу.

Так само окуляри нічного бачення G1 можуть бути використані цивільними або військовими водіями в умовах, коли необхідно вести автомобіль у темряві без увімкнення світла фар.

Захищений корпус окулярів нічного бачення виготовлено з ударостійкого пластику, він здатний витримувати помірні випадкові удари, а також має пило-вологозахист за стандартом IP54. Зверху розташовані кнопки керування. Прилад нічного бачення комплектується світлочутливим об'єктивом 16 мм і 3,5Х кратним цифровим наближенням з дистанцією огляду від 3 метрів до нескінченності.

Для зручності спостереження доступне також оптичне підстроювання фокусної відстані для наведення різкості на спостережуваний об'єкт. Зображення виводиться на вбудований AMOLED екран з роздільною здатністю 240х536 пікселів, там же відображаються індикатори режиму роботи та індикатор розряду батареї. Екран має гумову окантовку для прилягання до шкіри навколо очей.

Прилад нічного бачення дає змогу здійснювати запис відео з роздільною здатністю Full HD 1080P і зйомку фото з роздільною здатністю 2048 x 1536 пікселів, без запису звуку. Для збереження записаного матеріалу служить карта пам'яті до 32 Гб. Усі налаштування здійснюються через вбудоване меню, де можна встановити режим роботи вночі, час автоматичного вимкнення, дату і час з відображенням їх у кадрі, переглянути збережений матеріал тощо. У налаштуваннях мови є російська мова.

G1 живиться від 2х літієвих батарейок 3 вольти стандарту CR123A, яких при використанні ІЧ підсвічування вистачить до 6 годин роботи. Також прилад має USB порт, завдяки якому окуляри можна під'єднати до зовнішнього живлення (наприклад, Power bank) або до ПК для копіювання знятого матеріалу з карти пам'яті.

Основні особливості:

Нічне бачення засноване на потужному невидимому інфрачервоному підсвічуванні з довжиною хвилі 940 nm до 250 метрів і світлочутливій камері.
Потужність випромінювання ІЧ підсвічування має 3 ступені під час роботи від батарейок і 5 ступенів під час роботи від зовнішнього живлення через USB роз'єм.
Цифрове наближення до 3.5Х крат.
Функція запису відео і фото з роздільною здатністю HD 1080P на micro SD карту пам'яті до 32 Гб. Можливість переглянути записане відео і фото прямо на екрані окулярів.
Об'єктив з ручним регулюванням фокусування, залежно від дальності спостережуваного об'єкта.
Інші функції та налаштування: Налаштування дати і часу, яскравості екрану, часу авто вимкнення окулярів у разі бездіяльності, вибір одного з 3х режимів роботи вночі, вибір мови меню та інші.
Робота від 2х літієвих батарейок 3 вольта стандарту CR123A або від зовнішнього джерела живлення через USB порт.
Корпус із міцного ударостійкого ABS пластику.
Кріплення для голови в комплекті з можливістю регулювання для різного розміру голови.
Меню російською та іншими мовами.

Технічні характеристики:

Тип підсвічування: Невидиме ІЧ підсвічування з довжиною хвилі 940 nm.
Матриця: 2.0 MP Starlight sensor.
Дисплей: AMOLED 240х536 пікселів, 4 рівні яскравості.
Діаметр вихідного об'єктива: 16 мм.
Кут огляду: 22 градуси.
Цифровий зум: до 3.5Х кратний.
Дистанція огляду: від 3 метрів до нескінченності.
Дальність ІЧ підсвічування: до 250 метрів.
Регулювання ІЧ підсвічування: 3 ступенів потужності випромінювання під час роботи від батарейок і 5 ступенів потужності випромінювання під час роботи від зовнішнього джерела живлення через USB-порт.
Роздільна здатність запису відео: FHD (1920X1080@30FPS).
Роздільна здатність запису фото: 2048 x 1536 пікселів.
Підтримка карт пам'яті: micro SD до 32 Гб.
Живлення: від 2х літієвих батарейок 3 вольта стандарту CR123A або від зовнішнього джерела живлення через USB порт.
USB інтерфейс: USB Type-C.
Мова інтерфейсу меню: російська та інші.
Температура експлуатації: -10℃ to +50℃.
Розміри (Д х Ш х В): 135 х 95х 55 мм.
Вага: 325 грам (з батарейками).

Комплектація:

Окуляри нічного бачення G1.
Кріплення на голову.
USB кабель.
Карта пам'яті 8 Гб.
Чохол.
Інструкція (англ.).

Характеристики

Живлення
Інтерфейси та роз'єми
Мінімальна дистанція фокусування, м
Максимальна оптична кратність, х
Матриця
  • 2.0 MP Starlight sensor.
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення