ПНВ 400 м ATN X-Sight 5 LRF 3-15x тепловізор нічного бачення

ПНВ 400 м ATN X-Sight 5 LRF 3-15x тепловізор нічного бачення

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 441 оцінок )

57 330

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight-LTV 5-15x

Цифровий приціл нічного бачення ATN X-Sight-LTV 5-15x — друга модель надлегкої лінійки від американського бренда American Technology Network, Corp. Концепт полегшених версій професійної оптики повчив втілення у двох моделях. Суперсучасний сенсор ATN QHD + M584 дає змогу працювати у двох режимах: день/ніч надаючи користувачам неперевершений рівень зображення Quad HD-якості. Оптичне збільшення 5-15х спрямоване на використання на середніх і далеких дистанціях за денного освітлення. Вночі оптика здатна пробити темряву на відстань до 400 метрів. Цифрова начинка на ядрі ATN Obsidian LT на льоту перетворює отриманий сигнал на якісну картинку, що зображається на дисплеї. Доступні опції запису відео та якісних світлин в HD-якості. Оптика встановлюється на будь-яку зброю з планками Вівера на 30-міліметрові кільця (є в комплекті).

 

Наявність 3D акселерометра та гіроскопічного датчика положення допоможуть контролювати зброю, з огляду на завал і нахил за двома осями. Оптику можна використовувати на будь-якому громадянському озброєнні з дульною енергією пострілу до 6 кДж. Адаптувати та пристрілювати вийде прямо в поле, є опція приведення до точного бою «одним пострілом». Точно вражати цілі на дальніх відстанях допоможуть тактичні прицільні сітки. Уникнути травм новачків під час роботи на великому калібрі дасть змогу чималий винос окулярної точки (90 мм). ATN X-Sight-LTV 5-15x відгуки від мисливців отримав тільки позитивні. Простий у керуванні та надійний у роботі приціл готовий до найсуворіших випробувань за будь-якої погоди взимку та влітку. Широкі параметри допоможуть у разі розв'язання будь-якої ситуації на полюванні як удень, так і вночі. Цифрова оптика ATN серії Sight-LTV — прекрасний інструмент для підвищення якості та точності стрільби.

 

Приціл день ніч ATN X-Sight-LTV 5-15x характеристики

  • Дальність виявлення в нічних умовах з ІЧ-підсвіткою 400 метрів;
  • Оптичне збільшення 5-15х, цифровий зум х3;
  • Довгий об'єктив F50/f1.0 з ручним фокусуванням від 0,5 м;
  • Кут поля зору в градусах 5°, у м на 100 м — 8,7;
  • Сенсор — ATN QHD + M584 з роздільною здатністю 2688 X 1944;
  • Ядро ATN Obsidian LT на двоядерному процесорі;
  • Чутливість: кольорова: 0,002Lux/F1.4; B/W:0.0001Lux/F1.0;
  • Два режими роботи: - кольоровий (день), чорно-білий (ніч);
  • Кольоровий HD АМOLED-дисплей роздільною здатністю 1280x720 px;
  • Винос вихідної зіниці 90 мм, коригування діоптрій;
  • ІЧ-освітлювач 850 нм, 3 рівні потужності (у комплекті);
  • Вбудований фоторекордер 2688 x1944 @ 60 кадр/с, датчики положення;
  • Записування відео на внутрішній носій, підтримується MicroSD від 4 до 64 Гб;
  • Сім варіантів прицільних сіток, є тактичні;
  • Встановлення на зброю — стандартні кільця 30 мм, моноблокові типи кронштейнів;
  • Корпус з авіаційного алюмінію, вологозахист (клас IPХ7), допускається занурення у воду;
  • Ударна стійкість до 6 кДж (12 кал., 9,3x64,.375H&H);
  • Покращена система живлення, час автономної роботи до 10 годин;
  • Можливе зовнішнє живлення 5 В, інтерфейс USB Type-C;
  • Діапазон робочих температур від -28 до +48 °C;
  • Розміри — 330x55x55 мм, вага 780 г;
  • SKU (Модель для замовлення No) DGWSSXS515LTV;
  • Виробник — American Technology Network, Corp;
  • Opticstore.com.ua — офіційний дилер.

 

Особливості:

 

Два режими роботи: день/ ніч

У режимі «День» ATN X-Sight-LTV 5-15x працює як звичайна цифрова камера. Сенсор QHD + M584 з роздільною здатністю 2688 X 1944 надає ідеальну картинку навіть сильно віддаленого об'єкта. Формат Quad HD учетверо вищий, ніж в екранів HD (720p). Навіть на максимальному збільшенні 15 крат чудово видно всі найдрібніші подробиці: очі, шерсть тварин. Реалістичне передавання кольору допоможе розглянути й точно ідентифікувати об'єкт, що перебуває на максимальному видаленні. За такої якості картинки та кратності стають доступні прицільні постріли на «найперських» дистанціях 500 м+.

 

Роботу в режимі «Ніч» забезпечує високу чутливість сенсора. Навіть у пасивному режимі без використання ІЧ-освітлювача на ближніх дистанціях стрілок бачить якісну картинку в HD якості. Для використання максимальних можливостей оптики за умови з вкрай низьким рівнем освітленості рекомендовано використання ІЧ-ліхтаря (є в комплекті). Гранична дальність виявлення великої мети до 400 метрів.

 

Потужна оптика з чималим діапазоном кратності від 5 до 15х дає змогу впевнено працювати на середніх і далеких дистанціях. На максимумі можливостей, завдяки QHD сенсорам стрілок може бачити якісну картинку та спрямовувати зброю в забійну зону. Опція повністю цифрового збільшення завдяки потужній програмній підтримці ядра ATN Obsidian LT збільшує зображення без втрати якості. Кут підлогою на 5° представляє для спостереження зону простору завширшки 8,7 метрів на відстані 100 метрів. Можливостей оптики досить для супроводу рухомих цілей і прицільного вогню по них.

 

Пристрілка одним пострілом — сучасна опція, що позбавляє необхідності відвідування стрільбищ або тіра. Адаптувати оптику можна в полі, прямо на полюванні. Головною потребою є добра видимість кульового отвору на мішені після першого пострілу. Далі треба вибрати відповідне меню прицілу та звести додаткове перехрестя з місцем потрапляння. Після збереження результатів можна зробити пробний, перевірковий постріл і вирушати на полювання за трофеями.

 

Сім прицільних сіток — традиційний набір для високотехнологічних продуктів ATN. Користувачам доступна зміна кольору візира. Стрілок має великий вибір рішень для будь-яких тактичних ситуацій. Під час роботи на відстанях прямого пострілу, з дистанцією до 250 метрів, рекомендовано використання звичних багатьом мисливцям варіантів: «хрест», «напівхрест», «крапка». Для компенсації падіння траєкторії польоту кулі на відстанях стрільби понад 300 метрів рекомендовані тактичні варіанти, аналоги Міл-Дот і сітки з BDC позначками. Перевагами таких варіантів є можливість стрільби виносом і визначення відстані до мети за відомими її габаритами. Кутові розміри елементів кожного візира докладно описані в інструкції з експлуатації.

 

Запис фото та відео в HD якості стала можлива завдяки вбудованому відеорекордеру. Для старту запису достатньо натиснути клавіші на корпусі. Користувачі можуть зняти якісні матеріали моментів вдалої стрільби по трофейним тваринам і спостережень за ними. файли з високою роздільною здатністю зберігаються на SD-карту. Це змінний носій, ПЗ прицілу підтримує карти з різним обсягом пам'яті від 4 до 64 Гб, що дає змогу забути про проблему з браком місця. Зберігати можна десятки годин відеоматеріалів і сотні тисяч фото.

 

Кольоровий HD АМOLED-дисплей з роздільною здатністю 1280x720 пікселів передає якісне та насичене відео з гарним рівнем деталізації. Навіть за максимального наближення на кратності 15х немає зернистості й розмитості. Повнорозмірний формат картинки забезпечить збільшувальна лінзова система. Обладнання адаптоване до мінусових температур, без потри якості вести спостереження можна за морозів до -28 °C. Доступна зміна яскравості світіння, опція тимчасового вимкнення. Винос вихідної зіниці — 90 мм. В окулярному блоці є система діоптрійного коригування, для обліку дефектів зору.

 

Міцний алюмінієвий корпус повною мірою забезпечує належний рівень безпеки та умов роботи для чутливої електронної начинки прицілу. Стійкість до високих ударних навантажень до 6 кДж дає змогу встановлювати на будь-які цивільні калібри, включно зі снайперськими.338 і.375H&H. Реалізований концепт денної оптики не вимагає складних рішень під час встановлення. Діаметр центральної труби 30 мм. Кільця та L-адаптер є в комплекті. Користуватися оптикою можна за широкого діапазону температур -28 до + 48 °C, що добре вписується в кліматичні умови України. Високий рівень захисту від проникнення вологи та пилу гарантує працездатність за високої вологості, атмосферних опадів. Ергономічне розташування блока керування та зрозуміле меню дає можливість маніпулювати параметрами в процесі спостережень.

Комплект постачання:

  • Цифровий приціл нічного бачення;
  • USB-кабель тип С;
  • Гофрований наочник;
  • ІЧ-ліхтар;
  • Серветка для чищення оптики;
  • Кільця кріплення 30 мм;
  • Фірмовий чохол;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Технічні характеристики 

Матриця

Сенсор ATN QHD+ M584 Sensor
Процесор ATN Obsidian LT Core
Роздільна здатність матриці  2688 X 1944

Дисплей

Тип AMOLED HD
Роздільна здатність, пікселів 1280x720 px
Колірні палітри Кольорове/ЧБ

Оптичні характеристики

Збільшення, х, крат 5 - 15
Об'єктив F50 / f1.0
Фокусування ручна, від 2 метрів
Угол поля зору, градусів/м на 100 м 5 / 8,7
Винос вихідної зіниці, мм 90
Максимальна дальність виявлення людини, м 400

Живлення

Тип елементів живлення,  Li-On
Місткість, А·год  
Час роботи 10+
Зовнішнє живлення  Micro-USB Type C

Відеорекордер

Якість запису 720 fps
Формат відео  .avi
Мікрофон да
Вбудована пам'ять, Гб  підтримується 4-64

Прицільна позначка

Ціна кліка, H/V, мм на 100 м -
Запас ходу прицільної мітки, Г/В, мм на 100 м -
Кількість попередньо встановлених прицільних міток 6
Колір прицільних міток  (червоний/жовтий)

Додаткові функції

Функція «Кадр у кадрі» -
Wi-Fi -
Bluetooth -
3D акселерометр да
3D-гіроскоп да

Фізичні та експлуатаційні параметри

Ударна стійкість на нарізному зброї (Eo), Джоулей 6000
Ударна стійкість на гладкодульному зброї, калібр 12
Довжина хвилі ІЧ-освітлювача 850/940 нм. (опціонально)
Корпус Алюміній/алюмінієвий сплав
Кріпити Кільця 30 мм
Діапазон експлуатаційних температур, °C -25...+50
Клас захисту (по IEC 60529) IP66
Габарити, мм 310 х 55 х 55
Маса, кг 0,74
Гарантійний термін, років 3

Характеристики

Температурний діапазон
  • -20
Країна реєстрації бренду
  • США
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення