Тепловізор Bresser TNS1 [100247]

Тепловізор Bresser TNS1 [100247]

Продавець:Geekon

4.3/5  ( 1212 оцінок )

68 749

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Дальність виявлення до 900 метрів 

Для тепловізорів компактних розмірів вважається одним з кращих показників. Реалізувати можливості вдалося завдяки матрицям з високою роздільною здатністю 384х288 pix. @ 17μm 50 Гц, (NETD) < 50мК і кристально чистою германієвою оптикою. Ви гарантовано зможете помітити велику тварину з безпечної для себе відстані.

Тепловізійний модуль

Bresser TNS1 25mm отримав високочутливий приймач інфрачервоного випромінювання 384х288 pix. @ 17μm 50 Гц, (NETD) < 50мК. Це неохолоджуваний мікроболометр на основі високопродуктивних матриць фокальній площині FPA (Focal Plane Array). Монокристал виготовлений за технологією щільності посадки детекторів 17 мкм, Спектральний діапазон чутливості від 8 до 14μm лежить в межах вікна прозорості земної атмосфери. Довгохвильова частина спектру LWIR (Long-wavelength infrared) забезпечує можливість бачення при повній відсутності освітлення, крізь перепони у вигляді туману, диму, опадів. Робота з частотою оновлення кадрів 50 Гц, дає можливість спостерігати за швидко рухомими цілями без ривків, злипання і характерного шлейфу.

Ширококутний об'єктив F25/f1.0

Оснащений механізмом ручного фокусування, що дозволяє ідеально налаштувати різкість зображення на будь-якій дистанції. Користувачам доступний діапазон оптичного збільшення від 1 до 4 разів. Наблизити картинку можна за допомогою цифрового зума з кроком х2 і х4. Кут просторового зору FOV в градусному вираженні має значення 14,9°×11,2°. Спостерігач буде бачити перед собою область простору розміром 26,2х19,6 м на відстані в 100 метрів. Кратність змінюється циклічно шляхом натискання відповідної кнопки (ZOOM) на блоці управління.

Повнокольоровий OLED дисплей

З роздільною здатністю 720×540 пікселів видає якісне зображення. Повнорозмірну картинку забезпечує збільшуюча лінзова система окуляра. Дисплей адаптований до роботи при мінусових температурах (до -20°С). Низький рівень енергоспоживання і можливість тимчасового відключення істотно заощаджує заряд батарей. Доступне регулювання яскравості, контрасту, коригування діоптрій. Частота зміни кадрів 50 Гц оптимальна для спостережень за рухомими об'єктами.

Легкий і міцний корпус

Виконаний з ударостійкого пластику, здатного захистити чутливу начинку від потрясінь при ударах і падіннях. Прогумовані вставки забезпечують зручний хват. Ергономіка дозволяє міцно утримувати прилад в одній руці і одночасно маніпулювати параметрами в процесі спостережень. Вологозахист по міжнародній системі стандартів IEC 60529 - IP67. Тепловізор може працювати умовах високої вологості, під інтенсивними атмосферними опадами, здатний перенести короткочасне занурення у воду. Для ведення тривалих спостережень зі стаціонарного положення передбачено штативный адаптер. Діапазон робочих температур від -20 до +60°C.

Характеристики

Живлення
Час автономної роботи, год
Комплектація
  • Тепловізор • зарядний пристрій • зарядний кабель • документація
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення