Ніж Fallkniven ТК6 "Tre Kronor Hunter" 3G, шкіряні піхви

Ніж Fallkniven ТК6 "Tre Kronor Hunter" 3G, шкіряні піхви

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 393 оцінок )

17 425

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Характерна риса ножа Fallkniven "Tre Kronor Hunter" - його невеликі габарити. При довжині клинка 8 см та довжині рукояті 9,5 см цей невеликий представник шведських ножів зручно транспортувати у кишені сумки чи рюкзака. Для додаткового комфорту перенесення в набір входять піхви з натуральної шкіри. Ніж щільно сідає в піхви з обох боків та додатково фіксується кришкою на металевій кнопці. Незважаючи на те, що серія шведських ножів Tre Kronor колекційна, ніж функціональний та практичний.Гострому лезу серії ТК6 легко піддаються такі матеріали, як мотузка, деревина та ін. Основною перевагою клинків Fallkniven є тришарові пакети – метод «сендвіча» та високоякісна сталь. Клинок ТК6 виготовлений із сталі 3G: серцевина – SGPS сталь та дві зовнішні пластини зі сталі марки VG2, які захищають виріб від корозії та збільшують міцність на злам. Матеріал рукоятки Thermorun, синтетичний гумопластик, розрахований на великі перепади температур, не вислизає навіть із мокрих рук, має шорстку структуру. Форма рукоятки виконана з урахуванням анатомічних особливостей руки, додатковий комфорт та захист від порізів забезпечує незнімна металева гарда. Отвір на рукояті дозволяє доповнити колекційний ніж індивідуальним темляком, зробивши його ексклюзивним. Колекційні ножі випускаються шведською компанією під брендом Fallkniven, виготовляються клинки на японському заводі Takefu Special Steel, що належить сім'ї Хатторі (Hattori) – японським зброярам та ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світі ножів. За довгі роки співпраці виробникам вдалося вдосконалити колекційні моделі клинків Fallkniven і досягти наступних переваг моделі Hunter ТК6: • Гострота леза• Міцність вістря та рукоятки• Безпека та надійність під час експлуатації• Зносостійкість та довговічність інструменту• Преміум дизайн виробу• Зручність зберігання та перенесення• Унікальність, оскільки більшість деталей інструменту виготовляються майстрами вручну. Цей дизайнерський витвір мистецтва також радуватиме погляд у колекції цінителя або антиквара ексклюзивних мисливських ножів. За своєю красою та елегантністю модель ТК6 не поступається світовим колекційним ножам Європи. Важливо відзначити, що рукоять прикрашена сріблястим медальйоном, на якому зображені три корони, ця емблема так само нанесена на клинок, ця особливість пов'язана з тим, що виробник поставляє свої унікальні ножі королівському двору Швеції. "Tre Kronor Hunter" доставляється в картонній упаковці.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».