Тепловізійний монокуляр AGM Sidewinder TM50-640

Тепловізійний монокуляр AGM Sidewinder TM50-640

Продавець:Land Store Group

125 900

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Тепловізійний монокуляр моделі AGM Sidewinder TM50-640 за доступною ціною

Серед широкого розмаїття тепловізійних монокулярів, які представлені на сучасному ринку, на особливу увагу заслуговує модель AGM Sidewinder TM50-640. Це абсолютно новий флагман, який показує свою максимальну ефективність при визначенні теплових об'єктів на відстані до 2600 м. Новинка нинішнього року повністю побудована на використанні сенсора з максимальними показниками чутливості покоління Vox 640х512px. Якість одержуваної картинки в цій моделі є ще вищою, що дає можливість на отриманому зображенні розглянути навіть найдрібніші та найвіддаленіші об'єкти. Особливість представленого тепловізійного монокуляра полягає в тому, що в ньому додатково вбудований мікрофон, використовується більш ємна карта пам'яті та передбачений удосконалений блок живлення. Оптика, що використовується з відмінними показниками збільшення дає можливість не тільки здійснювати оглядове спостереження, але і застосовувати пристрій для пошуку. 

Відмінні технічні характеристики тепловізійного монокуляра

При купівлі тепловізійного монокуляра моделі AGM Sidewinder TM50-640, варто звернути увагу на такі технічні особливості:

  • дальність виявлення теплових об'єктів становить близько 2600 м;
  • діапазон спектральної чутливості становить 8 - 14 μm;
  • у тепловізійному монокулярі використовується матриця типу Vox 640х512px;
  • об'єктив тепловізора має діаметр 50 мм із можливістю здійснення ручного фокусування;
  • цифровий зум становить х1, х2, х4 або х8;
  • оптичне збільшення відбувається у діапазоні 2,5-20х;
  • у тепловізійному монокулярі передбачено наявність кольорового дисплея з роздільною здатністю 1024х768 пікселів;
  • для відображення зображень передбачено чотири основні палітри кольорів;
  • наявність функції цифрового шумоподавлення;
  • тепловізор має вбудовану пам'ять з об'ємом 64 Гб;
  • наявність відеовиходу USB-CVBS, а також передбачено можливість здійснення відеозапису зі звуком;
  • пристрій можна використовувати в діапазоні робочих температур від -30 до +50 °.

Додатково в тепловізійному монокулярі передбачена можливість здійснення корекції плоского поля, а також є режими поліпшення показників якості одержуваного зображення.

Особливості використання потужного сенсора та якісної оптики

У тепловізійному монокулярі представленої моделі використовується максимально потужний сенсор, що має чутливість порядку <20 мК. Саме ця цифра викликала справжній фурор поціновувачів якості. Отримання кристально чистого та якісного зображення відбувається за допомогою використання потужної матриці FPA 640х512, яка гарантує відмінну деталізацію навіть найдрібніших елементів. Вся робота пристрою відбувається в спектрі 8 - 14 μm, що дає можливість якісного спостереження за тепловими об'єктами в повній темряві або в умовах з сильною задимленістю, при тумані, дощі або снігу.

Оптика тепловизионного монокуляра реалізована використання довгофокусного об'єктива, що мають апертуру f0.9. Здійснювати процес наближення зображення можна з використанням кроку х1, х2, х4 або х8. Кут поля зору є досить великим, що дає можливість переглядати простір, розміри якого становлять 15,2 - 12,2 м при видаленні на 100 м. Безпосередньо на об'єктиві розташовується фокусувальний вузол. Здійснювати процес налаштування показників різкості можна навіть у зимових рукавичках завдяки наявності низькопрофільного кільця.

Сам дисплей тепловізійного монокуляра представлений об'єктивом з роздільною здатністю 1024х768 пікселів та відмінними показниками морозостійкості. На ньому можна виводити повнорозмірне, а головне кольорове зображення. Особливість пристрою полягає в тому, що він повністю адаптований для використання за максимально низьких температурних показників. Тому при використанні приладу при температурі, що становить близько -30 ° за Цельсієм, процес трансляції відео здійснюватиметься без ривків. Здійснити процес економії заряду батареї можна за допомогою режиму очікування. Налаштування яскравості зображення здійснюється в межах 10 рівнів, а також передбачено коригування діоптрій, якщо є потреба.

Особливості застосування встановлених палітри кольорів

У тепловізійному монокулярі моделі AGM Sidewinder TM50-640 представлено чотири основні палітри кольорів, які дозволять вирішити безліч завдань. Вибір у бік найбільш оптимального варіанта мисливець повинен здійснювати з урахуванням дальності та умов видимості. Серед представлених палітри кольорів виділяють такі:

  • біла гаряча;
  • червона гаряча;
  • чорна гаряча;
  • кольорова.

Монохромні варіанти, які представлені відтінками чорного, червоного та білого кольорів, рекомендується вибирати в тому випадку, якщо процес виявлення теплових об'єктів здійснюватиметься в умовах з поганою видимістю або на досить великих відстанях. На тлі досить прохолодного тла буде добре помічена контрастна мета. Кольорова палітра у своєму складі містить досить теплі відтінки, тому її рекомендується використовувати в тому випадку, якщо здійснюватиметься тривале спостереження або дистанції будуть досить короткими.

Додатково тепловізійний монокуляр оснащений унікальною функцією стадіометричного далекоміра. Це та опція, за допомогою якої можна обчислити фактичну відстань до теплового об'єкта, за яким ведеться спостереження. За допомогою цієї функції можна вирішити досить багато додаткових завдань.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Час автономної роботи, год
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Дисплей
  • OLED
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення