Ніж Складаний Виживання Тактичний зі Склобоєм та Стропорізом GW 220108-1

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Ніж Складаний Виживання Тактичний зі Склобоєм та Стропорізом GW 220108-1

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

464

371

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Складаний Виживання Тактичний зі Склобоєм та Стропорізом GW 220108-1

GW 220108-1 – справжній якісний складаний ніж виживання!

Дуже часто реклама в інтернеті у якості ножів виживання пропонує нам великі брутальні фікси. Але, насправді, у сучасному повсякденному житті такі ножі є занадто громіздкими та мало корисними.

Натомість Grand Way 220108-1 є зручним, компактним, недорогим. І, при цьому всьому, він буде дуже корисним як складаний ніж на кожний день, який можна без проблем тримати під рукою чи у бардачку авто.

Але, крім того, цей складаний ніж здатен дійсно врятувати ваше (чи чиєсь ще) життя у разі надзвичайної ситуації. Набір додаткових інструментів робить з цього ножа справжній інструмент рятівника-виживальника, який може стати у нагоді автомобілістам, туристам та й звичайним городянам. Бо в наш час ніхто і ніколи не знає, коли може трапитись надзвичайна ситуація.

Перелічимо, які інструменти ви отримуєте, купуючи Grand Way 220108-1 і для чого вони можуть знадобитись:

1. Ножовий клинок

Довжина клинка – 81 мм, товщина 2,7 мм. Спуски увігнуті. Форма клинка – так званий “американський танто”. Клинки цього типу добре відомі високою здатністю пробивати міцні, щільні матеріали. Та й ріжуть вони дуже добре.

Якщо ви хочете дізнатись про ножі типу “американський танто” більше, ви можете відвідати наш блог і прочитати там пізнавальну статтю на цю тему.

Клинок з такими характеристиками дає ножу змогу офіційно залишатись побутовим інструментом. Тому для покупки та володіння ножем Grand Way 220108-1 вам не потрібні ніякі дозволи чи ліцензії. Купити цей складаний ніж також просто, як і кухарський. Але користі він може принести дуже багато.

За бажанням при купівлі ножа ви можете отримати результати криміналістичної експертизи, що офіційно підтверджує факт того, що ніж офіційно є побутовим інструментом. Просто нагадайте про ваше бажання оператору на лінії чи продавцю.

Матеріал клинка – нержавіюча сталь марки 440С, міцна та добре стійка до корозії.

2. Замок типу Axis Lock!

Цікавою особливістю ножа є замок типу Axis Lock, добре відомий своєю надійністю та зручністю. Ще не так давно про Axis Lock у ножі бюджетної цінової категорії можна було лише мріяти. Зараз у вас є змога купити Grand Way 220108-1 та на практиці оцінити усі його переваги.

3. Стропоріз

У спеціальному прорізі біля наверщя руків’я знаходиться стропоріз. Ним можна дуже швидко та ефективно перерізати різноманітні шнури та ремені. У тому числі ремені безпеки у автівці. Таким чином можна врятувати заблоковану у машині людину не наражаючи її на небезпеку бути пораненою ножовим клинком.

4. Склобій

Склобій допоможе розбити скло і таким чином, наприклад, врятувати людину із пошкодженого під час аварії авто. Чи розбити віконне скло та врятуватися з охопленого пожежею будинку.

Ми щіро бажаємо, щоби вам не знадобилось робити цього у житті. Але, погодьтесь, краще мати під рукой інструмент корисний для порятунку. чим не мати його.

Ніж Grand Way 220108-1 виглядає дуже стильно та сучасно. Його з однаковим успіхом можна тримати у бардачку автомобіля, у рюкзаку чи просто постійно носити із собою.

Сталева кліпса допоможе розмістити ножа на кишені. Носити ніж саме так дійсно зручно. Якщо ви ще не користувалися цим способом носіння кишенькового ножа – спробуйте обов’язково! Та й витягти з гаманця такий ніж можна дуже легко та швидко. Вам точно не доведеться нишпорити по кишені та шукати, де ж він там подівся.

GW 220108-1 – недорогий, але дуже корисний сучасний складаний ніж, який не тільки може допомогти у повсякденному житті, але й врятувати у разі справжньої небезпеки!

Характеристики:

Вид ножа: складаний

Загальна довжина, мм: 203

Довжина леза, мм: 81

Довжина рукояті, мм: 122

Товщина леза, мм: 2.7

Ширина леза, мм: 27.2

Марка сталі: 420

Твердість сталі, hrc: 55-56

Поверхня леза: black oxide

Товщина рукояті, мм: 14,5

Матеріал рукоятки: метал, пластик

Наявність кліпси: так

Тип замка: axis lock

Маса, г: 113

Вид упаковки: картонна упаковка

Додаткова інформація: стропоріз, склобій

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27.2
Товщина клинка, мм
  • 2.7
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».