Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex газова пружина підствольний важіль 380 м/с Хатсан Торпедо Вортекс

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex газова пружина підствольний важіль 380 м/с Хатсан Торпедо Вортекс

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

17 388

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH Vortex довжиною 1210 мм і вагою 4,6 кг з підствольним важелем взводу належить до класу Super Magnum.
  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці Хатсан Торпедо (словом Vortex в назві моделі Hatsan позначається наявність газової пружини), має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші.
  • Гвинтівка поєднує в собі безліч переваг: потужність і дальність пострілу, комфорт при триманні гвинтівки в руках, відмінний зовнішній вигляд.
  • Підствольний важіль повністю виключає люфт ствола у казеннику, який з часом виникає у гвинтівок переломного типу і знижує якість стрільби. Також відсутність традиційного взводу переломом позитивно позначається на точності за рахунок абсолютної нерухомості ствола. На сьогоднішній день вважається найбільш прогресивною системою взводу у пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок. Тести фахівців показують, що гвинтівка з підствольним важелем демонструють більш високу точність і кучність стрільби, ніж переломки в тому ж ціновому діапазоні.
  • Затворна система заряджання кулі забезпечує максимальну потужність. На відміну від традиційного ручного заряджання, куля не просто лягає в отвір каналу ствола, а завдяки затвору насаджується на нарізи.
  • Завдяки оригінальній пружині гвинтівка вистрілює початкова швидкість 380 м/с. Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а з встановленої на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де через особливості законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає в комплект як додаткову).
  • Пістолетна рукоятка з анатомічним вирізом для великого пальця - характерна риса, що відрізняє моделі з абревіатурою TH. Це одночасно і чудова ергономіка, і стильний дизайн. Власники відзначають, що пістолетна рукоятка з вирізом зручніше для стрільби, ніж звичайна.
  • Металеві частини вкриті особливим хімічним складом, що оберігає гвинтівку від впливу вологи, а також подряпин і потертостей.
  • Модель оснащена універсальними антабками для наплічного ременя (в комплект не входить).
  • Виробник оснастив гвинтівку системами SAS (поглинання вібрацій) і Quattro Trigger (новий механізм курковий з можливістю регулювання узвозу).
  • Ергономічний приклад типу "Монте-Карло" (характерна пістолетна шийка, яскраво виражена падаюча верхня частина, що дозволяє стріляти з оптичним прицілом, так і без нього, виступ для щоки стрілка). Приклад виготовлено з комбінованого пластика з потиличником, виконаним з міцної гуми; довжина приклада регулюється спеціальними накладками. Не підходить для лівшів.
  • Для комфорту прицілювання мушка і прицільна планка оснащені кольоровими фіберо-гласовими нитками, що дозволяє вести вогонь навіть в умовах поганої освітленості.
  • На гвинтівці є як ручний, так і автоматичний запобіжник, який блокує спусковий гачок при зведенні гвинтівки щоб уникнути випадкових пострілів.
  • Нарізний ствол, тяга і поствольний важіль виконані з високоякісної сталі. Спеціальний фіксатор на кінці дула запобігає відділенню важеля від ствола під час стрільби.
  • Є подвійна основа Weaver / Ластівчин хвіст із стопором для установки оптичного прицілу (в комплект не входить). Picatinny не встановлюється.

Модель mod 150 TH Vortex - це продовження популярної на нашому ринку гвинтівки Hatsan 125 TH. Але є принципова відмінність - взвод в цій моделі здійснюється не переламуванням ствола, а підствольним важелем, що істотно покращує точність і кучність стрільби. Люфт ствола, з часом виникає у "переломок", тут абсолютно виключений за рахунок жорсткого кріплення ствола в металевій муфті.

Відповідно, заряджання кулею теж не стандартне. Для цього необхідно перемістити затвор у крайнє переднє положення, вставити кулю в отвір ствола, і повернути затвор до упору назад, зафіксувавши спеціальним упором. Під казенником розташоване спеціальне заглиблення, куди потрапляє куля, якщо її упустити при заряджанні, і звідки її легко отримати. Таким чином, перевага підствольного важеля полягає не тільки у забезпеченні непорушності ствола, але і в заряджанні за допомогою затвора. При ручному заряджанні куля вкладається в канал ствола до нарізів, і при пострілі частина енергії йде на насаджання кулі на нарізи ствола. При затворному заряджанні куля встановлюється глибше і насаджується на нарізи до пострілу, полегшуючи подальше рух по каналу при стрільбі.

Ударно-спусковий механізм, порівняно з Hatsan 125 TH, змін не зазнав. Так само гвинтівка оснащена оригінальною пружиною "магнум", що забезпечує високу потужність зброї - 380 м/с початкова швидкість кулі.

Про бренд

Бренд Hatsan зарекомендував себе як виробник надійної зброї, не тільки пневматичної. Виробничі потужності розташовані в Туреччині. Це самий відомий турецький виробник з 1976 року. Заводи виконують повний цикл виробництва, як металевих складових, так і дерев'яних частин гвинтівок. В цілому вироби цього бренду позиціонуються як вигідне придбання за співвідношенням ціна/якість, бюджетний варіант зброї, який при адекватному використанні прослужить довгі роки. Виробник використовує у виробництві більш дешеві матеріали порівняно з конкурентами, але якість збірки, зовнішній вигляд і функціональність компенсують цей недолік. Асортимент марки Hatsan охоплює весь модельний ряд пневматики - від однозарядних переломок до потужних гвинтівок попереднього накачування.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Інструкція
  • Упаковка
  • Сошки в комплект, що поставляється в Україну, не входять.
  • Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а з встановленої на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де з-за особливостей законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає в комплект як додаткову).

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1170
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 430 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!