M-Tac кавер на шолом з отвором під Shroud Multicam nan

M-Tac кавер на шолом з отвором під Shroud Multicam nan

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 450 оцінок )

1 767

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кавер на шолом від бренду М-Тас розроблений спеціально для шолома ТОR-D або його аналогів.

Чохол призначений для маскування на пересіченій місцевості, добре захищає шолом від незначних механічних пошкоджень та запобігає відблискам на сонці. Дана модель оснащена спеціальним отвором, що дає доступ до кріплення під ПНБ.

Кавер виконаний з сітки, тому дана конструкція при використанні повністю покриває сферичну форму шолома і не збільшує його силует. З тильної сторони є вставка з Cordura 500D  – надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень.

Кавер легко кріпиться до шолома та оснащений велкро панелями (з боків, ззаду та зверху) під ідентифікатори та патчі. Ззаду кавера розміщений велкро клапан, який дозволяє фіксувати проводи активних навушників.  Також спеціальні стропи вздовж чохла дають можливість розмістити додаткові елементи маскування.








Завдяки своїм унікальним якостям Cordura широко застосовується в тактичному спорядженні військових, сил правопорядку і спеціального призначення. В основному - це матеріали з лінійною щільністю 1000d і 500d. Лінійна щільність - це співвідношення маси нитки матерії і її довжини. Вимірюється в Денье (denier). Ця одиниця виміру загалом застосовується для нейлонових виробів. Відповідно, чим вище цей показник, тим щільніша і важча тканина. Фізико-технічні характеристики CORDURA 1000D дуже високі, розривне навантаження становить близько 3000 Н, роздираюче навантаження близько 150 Н. Стійкість до стирання більше 50000 циклів. Використовується для одягу, чохлів, підсумків.
Вироби, пошиті з матеріалів CORDURA безсумнівно пройдуть випробування часом і відстанню. CORDURA – це міцність, надійність і стиль. За показниками міцності вона поза конкуренцією.




Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Колір
  • Зелений
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами