Мачете Grand Way 148125 black paint, чохол cordura

Код:  428643866
Довжина клинка, мм
  • 450

Мачете Grand Way 148125 black paint, чохол cordura

Код:  428643866

Є в наявності

1 100

880

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мачете 148125 Grand Way – рубляче-пилячий та ріжучий спецінструмент для похідно-польового використання, який добре проявить себе при виконанні завдань, що виникають у таких умовах.

Клинок цього мачете виготовлений із 420 сталі. Вона помірно м'яка (52-55 одиниць за Роквеллом) – що забезпечує легку правку та заточування, а також знижує ризик фарбування ріжучої кромки.

Більшість обуха мачете 148125 забезпечена зубами пили. Цією пилкою можна працювати не тільки по дереву або фанері, гіпсокартону, пластику та подібним матеріалам. Клинок з нержавіючої сталі додатково захищений спеціальним покриттям, яке ще більше знижує негативні впливи зовнішнього середовища.

Оскільки це мачете призначене для різноманітних, у тому числі і грубих робіт, його зробили не просто надійним, але і наскільки це можливо - комфортним. Хвостовик мачете укладений у полімер та гуму рукояті. Крім зручних упорів, насічки та отвори для темляка, мачете 148125 забезпечено закритою гардою, що додатково підвищує безпеку та захист рук при різних роботах.

Особливості та переваги мачете 148125
Наявність пили робить цю модель більш універсальною, ніж мачете класичного типу. Пила особливо корисна, якщо ви в поході обмежені за вагою та габаритами. Такої пили цілком достатньо для роботи з досить товстими полінами або навіть колодами. Тобто з цим мачете ви зможете не тільки наробити жердин та колів для спорудження укриттів при організації похідного табору, але й упоратися з більш серйозною деревиною.

Якщо з середньорозмірним туристичним ножем ви в поході, як правило, обмежуєтеся гілками і полінами малого діаметра, то з цим мачете, з клинком довжиною 450 міліметрів, ваші можливості значно зростають.

Довжина клинка забезпечує досить ефективну та зручну рубку. Товщина обуху в 2,8 міліметрів – викликає значно більше впевненості при роботі, ніж аналоги тонші.

Є різновиди моделі мачете, у яких пилка займає майже весь обух, що не надто зручно. Вдаряючи по такому мачеті дерев'яною калатушкою, вона щоразу просто застрягатиме в зубах. У мачеті ж 148125 є просто не заточені ділянки обуха, без зубів пили, які добре використовуватимуться в таких роботах.

Мачете 148125 – найбільш наближений до універсальності інструмент, який підходить як для робіт звичайної інтенсивності, так і для більш важкого та грубого використання.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 50
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 450
Вага, г
  • 650
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».