Ніж тесак Grand Way 049 VW mirror polish, палісандр, чохол cordura

Код:  428643899
Довжина клинка, мм
  • 270

Ніж тесак Grand Way 049 VW mirror polish, палісандр, чохол cordura

Код:  428643899

Є в наявності

1 672

1 514

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сокира 049 VW являє собою класичний європейський кухонний тесак-клівер. Конструктивно він виконаний у стилі фултангу. Єдина цільна деталь, вирізана з листа нержавіючої сталі марки 440С формує і частину, що рубає, і хвостовик рукояті. Сама рукоять сформована парою накладок із стабілізованого дерева. Вона добре заповнює долоню та цілком зручна. У виступаючому сталевому навершиі є темляче отвір.

Товщина сталевої деталі становить 4,5 мм. Іншими словами, сікач зроблений так, щоб бути по-справжньому міцним. Фактично – не вбивається.

Головне завдання подібних кліверів – обробка туш, тушок та великих шматків м'яса, розрубування кісток, поділ суглобів. З усією цією грубою роботою 049 VW подолає легкість. Можна їм рубати і великі грубі овочі, на кшталт гарбуза. Якщо через вашу кухню проходять подібні продукти, то купити пристойний кухонний сікач клівер - просто необхідно. Тому що для звичайних кухонних ножів такі навантаження все-таки проходять по розряду "це вже надто".

Вкрай корисний такий міцний сікач буде і в поході, особливо на полюванні. Адже обробка видобутку – невід'ємна частина успішного полювання. Сікач забезпечений міцним чохлом з шльовкою для підвіски на ремінь, так що з транспортуванням його в польових умовах проблем не буде ні найменших.

За всієї його практичної функціональності, цьому секачу не відмовиш у певній красі. Його сталь відполірована у дзеркало, а дерев'яні накладки ретельно оброблені та розкриті лаком. Такий солідний інструмент м'ясника не соромно повісити на чільному місці в будь-якій кухні. Та й подарунок із нього вийде цілком презентабельний.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 105
Товщина клинка, мм
  • 4.6
Довжина клинка, мм
  • 270
Вага, г
  • 700
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».