Плитоноска Warrior Assault Systems Quad Release Carrier (multicam) (р.L) з підсумками АК 7,62 (3 ЗД)

Плитоноска Warrior Assault Systems Quad Release Carrier (multicam) (р.L) з підсумками АК 7,62 (3 ЗД)

Продавець:TopArtWin

12 200

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Quad Release Carrier (QRC) від Warrior Assault Systems — це компактна плитоноска для м’якої та жорсткої балістики, яка забезпечує високий і ефективний захист, не впливаючи на рухи користувача. QRC має систему швидкого скидання на плечових ременях і з боків, яка дозволяє дуже швидко знімати плитаноску та одягати її, чим вона відрізняється від складніших кабельних швидкозкидів. Стандартна комплектація включає знімну передню панель MOLLE, яка утримується двома вертикальними фастексами QASM і липучками. Це дозволяє видалити панель і замінити її панелями із вже укомплектованими необхідними підсумками. Всередині плитаноска має вкладку 4-мм із 3D- сітки, яка забезпечує відмінний охолоджуючий ефект. Плитоноска повністю регулюється за плечми, по довжині та об’єму. Усі нитки стійкі до цвілі, вологи, перепаду температур. Усі використані матеріали мають найнижчі показники інфрачервоного випромінювання (99,8%) і виготовляються відповідно до військових специфікацій США.
Придбано в Німеччині, виготовлено в Британії.
Вага: прибл. 730 г.

Постачається з 3 подвійними підсумками для АК відчизнянного виробництва.

Підсумок для двох магазинів АК, регульований фастекс дозволить надійно закріпити магазини, а кріплення MOLLE дозволяє використовувати з будь-якими розвантаженнями, тактичними поясами та бронежилетами. Розмір: 22*9*7 см. Виготовлений із водовідштовхувальної тканини Oxford 600D у два шари.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами