Титанова ручка з вольфрамовим склобоєм Nitecore NTP20

Довжина
  • 142мм мм
Вага
  • 37,7г г

Титанова ручка з вольфрамовим склобоєм Nitecore NTP20

Продавець:VoldSTrip

4.9/5  ( 111 оцінок )

4 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Титан

корпус з титанового сплаву робить ручку міцною, елегантною і привабливою.

Склобій

вольфрамовий наконечник міцністю 89-92.5HRA, дозволить розбити скло і підійде для самозахисту.

Чорнило

висока якість чорнила, дозволить писати на будь-якій поверхні, при будь-яких умовах навіть під водою.

Практичність

наявність кліпси з керамічною кулькою, дозволить надійно фіксувати ручку на кишені.

Ручка з титану Nitecore NTP20

Зовсім новий і неймовірно модернізований за параметрами продукт – багатофункціональна титанова ручка NTP20. Презентована в 2018 році ручка стане легендарним продовженням серії інструментів для різної сфери застосування, а саме спеціальних ручок. Компанією Найткор раніше був презентований продукт, який став «першовідкривачем» в серії і моделлю служить впровадження безлічі особистих патентів Nitecore.

Використання

Перше, що кидається в очі – це безсумнівно унікальний дизайн, який точно не доведеться порівнювати з аналогами, так як їх немає. NTP20 – це багатофункціональний інструмент придатний як для самозахисту, щоденного використання в якості звичайної ручки або навіть спеціального застосування. Наявність вольфрамового наконечника з однією з сторін, що робить дану ручку чудовим склобоєм, ефективним інструментом для ближнього бою, але і хорошим маркером, що завдає мітки на будь-яку поверхню.

Матеріали

Корпус ручки Nitecore NTP20 виконаний з титанового сплаву ТС4 і має ряд переваг, таких як, легкість, міцність, не токсичність, ударостійкість і стійкість до утворення корозії. Також варто відзначити, що використана вольфрамова сталь в індустрії використовується для різання металів. Твердість вольфрамового наконечника вимірюється за шкалою Роквелла і значення становить 89-92.5 HRA, і займається друге місце по твердості у порівнянні з алмазом.

Чорнило

Надійність і 100% ефект - це про титанову ручку Nitecore NTP20. Всередині міцного титанового корпусу ховається стержень з чорнилом Schneider, яке має неймовірну здатність записуватися, завжди і де завгодно, навіть в хитаючому авто і не рівній горизонтальній площині, при екстремальній спеці не буде витікати, а холодну погоду не стане густим. Також його можна охарактеризувати швидковисихаючою, водонепроникною і навіть не вицвітаючою властивістю.

Дизайн

За рахунок ергономічного дизайну титанова ручка NTP20 забезпечить комфортне та головне зручне утримування при записі певних позначок. Також завдяки протиковзкій накаткі збільшується опір тертя між долонею і NTP20, тим самим запобігається ризик втрати. Великої уваги заслуговує і ергономічна обтічна кліпса з керамічним кулькою, що дозволить затискати ручку в кишені джинсів, сорочці або навіть рюкзаку.

Характеристики

Матеріал
Стрижень
  • Schneider Gelion 39
Довжина
  • 142мм мм
Вага
  • 37,7г г
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами