Пневматичний пістолет Umarex Walther PPQ (5.8160)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Umarex Walther PPQ (5.8160)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

7 040

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Umarex Walther PPQ (5.8160) — пневматична копія бойового пістолета Walther PPQ - наступника Walther P99, який використовується, зокрема, польською поліцією. Абревіатура PPQ розшифровується як Polizei Pistole Quick Defense. Оригінальна модель не має собі рівних з безпеки та надійності використання.

Більшість комплектуючих пневматичного пістолета Umarex Walther PPQ виготовлено із високоякісного полімеру з металевими елементами. Нековзна текстура рукоятки забезпечує гарне захоплення, а ергономічний дизайн та низька віддача підвищують точність стрільби.

У пістолеті використовуються магазини барабанного типу на 8 свинцевих куль кал. 4,5 мм, які вже багато років успішно застосовують у багатьох копіях від компанії Umarex. У комплект входять два магазини.

Відсутність системи зворотного затвора (blowback) знижує витрати газу та передає більше енергії випущеній кулі. Пістолет живиться від 12-гр балончиків із CO2 газом. Балончик розташовується в рукояті пістолета, його можна легко та швидко замінити. Початкова швидкість кулі становить до 110 м/с, що забезпечує настильну траєкторію польоту кулі та високу проникаючу здатність цілі.

Пістолет працює за системою Double Action Only, це означає, що тут є самовзводний гачок спуску (при кожному натисканні на спусковий гачок буде проводитися постріл і натяг спускового механізму, що дозволяє зробити ще один постріл без перезарядки зброї).

Пневматичний пістолет Walther PPQ оснащений стандартними прицільними пристроями – мушкою та цілком. Слід зазначити, що налаштування цілика можна коригувати за допомогою викрутки.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Калібр
Загальна довжина
  • 182 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!