Пневматичний пістолет Borner Predator Elite (Colt 1911)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Predator Elite (Colt 1911)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

5 740

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель пневматичної зброї Borner Predator Elite має багато схожих рис із легендарним Colt M1911. Цей пістолет був на озброєнні США тривалий час (1911-1985 рр.), у деяких країнах світу його можна зустріти і зараз.

Borner Predator Elite виконаний повністю із металевого сплаву. Рама та затвор мають чорний колір, накладки на рукоятку виконані з міцного АБС-пластику та пістолет має ідентичні оригіналу габарити.

Спусковий механізм пістолета працює у режимі DAO (Double action only). Одночасно з натисканням на спусковий гачок зводяться курок та ударний механізм. Пістолет оснащений системою BlowBack, яка з одного боку сприяє реалістичності, але інша її функція – зводити зброю після пострілу та знімати спусковий гачок для наступного пострілу.

Пневматичний пістолет Borner Predator Elite живиться від стандартних балонів з газом CO2 ємністю 12 г. Балончик розміщується в ручку зброї. У нижній частині рукоятки є втоплений натискний гвинт, що не порушує зовнішній вигляд пістолета. Один балон із CO2 дозволяє зробити до 60 пострілів.

Ствол моделі Borner 1911 гладкий, як боєприпаси використовуються сталеві кульки BB калібру 4,5 мм. Місткість магазину складає 18 кульок.

Запобіжник від випадкового пострілу розташований на рамці з правого боку. Він має форму важеля, що переміщується вгору та вниз між відмітками F і S.

Пневматичний пістолет Borner Predator Elite підходить для занять поводженням зі зброєю та аматорської стрільби.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Калібр
Загальна довжина
  • 225 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!