Пневматична гвинтівка Hatsan Zada

Пневматична гвинтівка Hatsan Zada

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

5 220

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Hatsan Zada — класична пневматична гвинтівка переломного типу з нарізним стволом, стиль та зовнішній вигляд якої відсилає до моделі AirTact. Вона стріляє кулями калібру 4,5 мм із швидкістю 305 м/с. Це відмінний вибір для людей, які хочуть попрактикуватись у стрільбі на середні дистанції.

Приклад гвинтівки виготовлений з легкого та міцного полімеру. Приклад виконаний у стилі моделей, відомих за карабінами М4. Накладка під щоку симетрична, що дозволяє комфортно користуватися гвинтівкою як шульгам, так і правшам. Класична пневматична рукоятка замінена ергономічною пістолетною рукояткою, такою самою, як у сучасних штурмових гвинтівках.

Ствол типу QE (Quiet Energy) закінчується вбудованим внутрішнім саундмодератором, що знижує рівень звуку пострілу на 50%. Це рішення дозволяє зберегти максимальну дульну енергію пострілу, що може бути важко при використанні додаткового глушника. Ствол також покритий полімерним матеріалом, що сприяє покращенню балансу та точності зброї.

Регульований спусковий механізм дозволяє індивідуалізувати характеристики спускового гачка відповідно до ваших уподобань та стилю стрільби, щоб забезпечити максимально можливу точність.

Пневматична гвинтівка оснащена системою безпеки Anti Bear-Trap, яка захищає користувача від випадкового передчасного спрацювання пружини. Для запобігання неконтрольованому пострілу реалізовано автоматичний запобіжник.

Легке наведення на ціль навіть у складних умовах освітлення забезпечують оптоволоконні прицільні пристрої TruGlo: червона мушка і зелений цілік, що регулюються по вертикалі та горизонталі.

Гвинтівка оснащена подвійною монтажною планкою, сумісною зі стандартами 11 мм і 22 мм (Weaver), завдяки цьому рішенню користувач може вибрати будь-який оптичний пристрій незалежно від системи кріплення. Крім того, планка має стопор, що поглинає віддачу під час пострілу.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1140
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 370 мм
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!