Маскувальна сітка Kiborg Militex 3х5м Піксель (площа 15 кв.м.) (9094)

Маскувальна сітка Kiborg Militex 3х5м Піксель (площа 15 кв.м.) (9094)

Продавець:VigoTan

4.8/5  ( 198 оцінок )

1 270

826

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Маскуюча сітка Kiborg Militex 3х5м Піксель (площа 15 кв.м.)

 

Характеристики:

 

- Габарити: 3м х 5м

- матеріал: Спанбонд (Флізелін);

- колір: Піксель 


- не вбирає вологу;
- стійка до вигоряння на сонці;
- мала вага;
- повністю безшумна;
- стійка до грибка;
- Підходить для постійного використання на відкритому повітрі;
- не розкладається у вологому середовищі;
- технологією виготовлення – Laser Cut;

 

Маскувальна сітка від бренду Militex – це відмінний елемент маскування техніки, озброєння, позицій та укриттів від очей противника. Сітка дозволяє максимально злитися з навколишнім середовищем та розмиває геометричний силует замаскованого об'єкта.    

Виготовлена з якісного та міцного нейлонового матеріалу Спанбонд (Флізелін), який спеціально порізаний за допомогою лазера. 

Сітка добре маскує на пересіченій місцевості та використовується у військових цілях, щоб бути максимально непомітними у зоні бойових дій.

Наші сітки не шарудять і не видають зайвих звуків навіть за сильного вітру. Легко розкладаються, компактні у складеному вигляді, не плутаються. Для фіксації сітки з двох сторін вшиті петлі зі стропи з відстанню 1 метр один від одного.

Засоби маскування - це низка життєво важливих предметів у комплекті амуніції будь-якого військового та мисливця. Адже в певних ситуаціях ніщо не повинно Вас видати: ні блиск металу на зброї, ні чіткий контур силуету. І якщо на полюванні ціна подібної помилки — зіпсовані враження чи втрачений видобуток, то на полі бою такий промах у маскуванні може коштувати життя. 

За допомогою такого індивідуального засобу маскування можна «поламати» силует, розмити звичні людському оку і легко помітні контури людської фігури, зброї та автомобіля, бліндажу.

Крім того, виріб виготовлений зі  Спанбонд, одна з незаперечних переваг якого – абсолютна безшумність. На вітрі чи морозі – Ви можете бути абсолютно впевнені, що вона не супроводжуватиметься шелестом.

Насамкінець слід зазначити, що багатофункціональна сітка стане важливим доповненням до вашого комплекту маскування. Вона допоможе розбити силует, замаскувати об'єкт, зброю або елементи спорядження. Одним словом – такий невеликий елемент спорядження містить у собі безліч функцій, які будуть незамінні на полюванні і особливо в зоні бойових дій.

Характеристики

Кількість в упаковці, шт
  • 1
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами