Бронежилет Militex Modular X-1 (Збільшена площа захисту, з підсумками) хакі

Бронежилет Militex Modular X-1 (Збільшена площа захисту, з підсумками) хакі

Продавець:Premiumammunition

4.9/5  ( 21 оцінок )

11 000

9 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Армійський жилет від Militex із збільшеною площею захисту розроблений за прототипом бойових бронежилетів армії США. Комплект складається з восьми модулів: передньої та задньої частин, двох камербандів, двох плечових лямок та додаткового бондажу (дві частини).

Жилет має зручне регулювання за зростанням та розміром, ортопедичні вставки на спинці та передній частині. Передбачені додаткові кріплення для захисту шиї, плечей, кишечника, попереку та паху. А пояс (бондаж), який додатково можна придбати в комплекті, додасть зручності та комфорту в носінні.

Жилет Militex можна використовувати разом із потрібним типом захисту залежно від бойових завдань:

- з м'якими балістичними пакетами 1-го чи 2-го класу захисту, що покривають майже всю площу тулуба;

- З бронеплитами розміром від Medium 31.8х24.1см до Extra Large 35.5х28см;

- з м'якими балістичними пакетами (груди + спина + 2 бічні камербанди) та бронеплитами одночасно!

Чохол бронежилету Militex – це не просто захист. Це втілення якості, уваги кожної деталі та надійності у кожному шві. Кожна деталь, кожен елемент цього бронежилету розроблені нашими конструкторами для забезпечення максимального захисту, зручності та надійності.

Матеріали:

- основна тканина Cordura 1000D 380г/м² з NIR-просоченням, що робить виріб менш помітним у приладах нічного бачення. Має подвійне поліуретанове покриття для захисту від вологи та мастильних матеріалів, не підтримує горіння, не стирається, не вигоряє на сонці, зберігає свої властивості тривалий час в екстремальних умовах експлуатації.

- зносостійка тактична 3D сітка Spirit з нейлонових ниток, що поєднує в собі властивості, що амортизують, високу міцність і довговічність;

- Оригінальна корейська фурнітура WJ (Woojin Plastic);

- велкро (липучка) – 100% нейлон;

- поліамідні стропи, що не розтягуються, мають високу температуру плавлення;

- Армовані нейлонові нитки.

Головною конструктивною особливістю розробки від Мilitex є збільшена поверхня захисту порівняно з аналогами, яка разом із балістичними пакетами забезпечує максимальну площу протиобликового захисту.

Попереду чохол бронежилета оснащений збільшеною Molle-панеллю в п'ять строп по висоті і має ширину 8 осередків, що дозволяє розмістити відразу чотири підсумки під один або два магазини. Посилена панель з прорізами у верхній частині дозволить розмістити не тільки ваші улюблені патчі, але й Molle-сумісне спорядження, наприклад, адміністративний підсумок або кріплення для телефону.

Задня частина бронежилета має збільшену кількість MOLLE-позицій, для кріплення ще більшої кількості додаткового спорядження. Широка щільна евакуаційна ручка за військовими рекомендаціями була посилена спеціальними закріпками та фіксується до плитоноски на Velcro.

З внутрішньої сторони по всій площині грудного та спинного відділів нашими конструкторами були розроблені вставки спеціальної форми (демпферні пади) з 18 частин обшиті посиленою 3D-сіткою Spirit, що забезпечує амортизацію та відмінну циркуляцію повітря.

Хто довгий час використовував бронежилет, знає, що м'які лямки з часом зношуються, тому ми розробили наші анатомічні лямки таким чином, щоб можна було змінити м'які подушки всередині, встановити балістичний захист, або повністю замінити їх з часом.

Лямки мають подвійну фіксацію регулювання зростання, яка захищена клапаном із додатковими MOLLE для кріплення підсумків під рацію чи турнікет. Також на лямках передбачені кріплення для захисту шиї та плечей.

Знімні камербанди мають кишені під балістичні пакети. Всередині них розташований замок-фіксатор покрокового регулювання розміру, закритий м'якою подушкою-демпфером з 3D сіткою.

Конструктивно верхні скороскиди розташовані ближче до плеча, завдяки чому звільняються більше місця для прикладу. Бічні модулі швидкого скидання камербанду частково сховані під захисну планку. Усередині жилет має дві окремі кишені під плиту та балістичний пакет, можна використовувати плити будь-якого розміру завдяки зручному регулюванню за допомогою ременів.

Всі важливі вузли плитоноски та MOLLE-інтерфейс посилені спеціальними зигзагоподібними закріпками, що гарантує міцність та надійність.

Додатково можна придбати пояс (бондаж), що складається із 2-х частин. Пояс має гумку-компенсатор, захищену чохлом, кріпиться до жилета Velcro.

Бронежилет Militex рекомендується використовувати разом з КОМПЛЕКТОМ М'ЯКИХ БАЛІСТИЧНИХ ПАКЕТІВ MILITEX 1-го або 2-го класу захисту, що складається з чотирьох елементів: передньої та задньої частини та двох пакетів балістичного захисту в камербанді.

Загалом, бронежилет Militex можна використовувати як у базовому варіанті, так і перетворити його на повноцінний бронекостюм, додавши інші модулі індивідуального захисту бійця:

Захист шиї із балістичним пакетом Militex cordura USA Multicam

Захист плечей із балістичним пакетом 1 класу захисту Militex cordura USA Multicam.

Захист паху (напашник) потрійний з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam

Захист попереку з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam

Захист живота (кишечник) із балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam

Каремат-сидушка із балістичним пакетом 1 клас захисту Militex 20mm Cordura Multicam

Доступний у п'яти кольорах:

- Multicam original USA

- мультикам

- Піксель

- Хакі

- Койот

- Чорний мультикам

Характеристики

Система кріплення MOLLE

Візерунки та принти Multicam

Матеріал Cordura 1000D

Характеристики

Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • cordura
Додаткові характеристики
  • нова пошта
Вага
  • 1,5 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами