Ніж складний кишеньковий, туристичний Flipper Adimanti Skimen-TI Titanium 205 мм

Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж складний кишеньковий, туристичний Flipper Adimanti Skimen-TI Titanium 205 мм

Продавець:RSI

4/5  ( 213 оцінок )

7 650

7 320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Ganzo випустила модель ножа серії Adimanti, і цей продукт є витвором дизайнера Руслана Скімена. Унікальний, ексклюзивний ніж. Сама торгова марка Adimanti, як було задумано, поєднає продукцію від різних позаштатних дизайнерів. Перед нами – витончений за своїм виглядом і вишуканий ніж, з благородним світло-сірим кольором, зроблений точно, акуратно, класичного різновиду. Модель складана. Це означає, що вона, як мінімум, зручна, компактна за своїми розмірами і абсолютно точно підходить для туризму та активного відпочинку.

Загалом цей виріб універсальний, його можна застосовувати як для зовнішньої активності, так і вдома, або, наприклад, на роботі в офісі. Лезо виготовлене з використанням сталі марки S35VN. Ця сталь відрізняється чудовою твердістю, що досягає показника 59-63 одиниці Роквелла. Вона є трохи більш жорстким сплавом, порівняно зі сталлю CPM S30V, при майже однаковій зносостійкості і трохи гіршому утриманні кромки під час різання абразивних матеріалів.

Достатньо нова сталь у виробництві, була представлена ​​в 2009-му, з того часу її часто застосовують для виготовлення ножів таких марок, як Spyderco, Rick Hinderer, Spartan Blades. Сталь відрізняється прекрасними якостями користувача. Це матеріал преміум класу, гідний і відповідає запитам вимогливих ножеманів. Тип клинка стандартний, drop-point. Нерідко він зустрічається у складаних ножів.

Ручка виготовлена ​​із титану. Дуже міцна, стійка до зношування, добре протистоїть всіляким механічним впливам. Модель чудово пристосована до складних умов експлуатації, витримує всілякі навантаження. Практичність на висоті. Вигнута форма рукояті з виїмками сприяє комфортному захопленню та зручності при роботі.

Що ж до розмірів ножа, його загальна довжина становить 20,5 сантиметра, довжина леза становить 8,5 сантиметра. Товщина леза – три з половиною міліметри. Важить ніж всього 92,3 грами. На свій продукт фірма дає довічну гарантію.

Характеристики ножа:

складний тип;
заточування леза – пряме;
можна використовувати для активного дозвілля та туризму;
підходить як варіант для EDC-носіння;
унікальний дизайн майстра Руслана Скімена;
лезо виготовлене із сталі марки S35VN;
твердість клинка становить 59-63 одиниці Роквелла;
ручка зроблена з титану;
довжина загальна становить 205 сантиметра;
довжина клинка становить 8,5 сантиметрів;
товщина клинка – 3,5 мм;
вага складає 92,3 грами;
гарантія на модель – довічна.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 205
Вага, г
  • 92.3
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».