Складаний ніж керамбіт CRKT 4041O Provoke Orange 130 мм

Довжина клинка, мм
  • 63
Матеріал клинка

Складаний ніж керамбіт CRKT 4041O Provoke Orange 130 мм

Продавець:RSI

4/5  ( 213 оцінок )

7 015

6 711

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Служивши. Захищати. Унікальний ніж керамбит Provoke ™ заснований на старовинному дизайні, але приховує футуристичний секрет. Перший ніж в історії, оснащений технологією Kinematic®, він залишається акуратно захованим при транспортуванні і оживає, коли виникають проблеми. Унікальна інновація Kinematic ® дозволяє швидко розгортати лезо одним натисканням великого пальця. Сталь 1.4116 для відмінного утримання кромки; покриття з нітриду титану чорного кольору для підвищеної корозійної стійкості міцні і легкі ручки з анодованого алюмінію. "Тут ми думаємо про дизайнера Джо Касуелла як про божевільного вченого" (C). Коли CRKT ознайомився з ескізами, які мали стати Provoke ™ - створені в Ньюбері-Парку, штат Каліфорнія, - вони знали, що йому судилося стати одним з найбільш інноваційних дизайнерів, яких коли-небудь бачив світ ножів. Створений за зразком традиційного карамбіту, лезо в стилі hawkbill з чорною оксидною обробкою викуване з німецької сталі 1.4116 для забезпечення високої міцності і відмінної фіксації леза. Як працює Kinematic® посуньте верхню частину великим пальцем-в той час як інші пальці міцно повинні стискати рукоять - і лезо оживає і встає на місце. Перемістіть дискретний важіль біля основи петлі пальця, і лезо повернеться в закрите положення.

Тип ножа складний
Вид ножа кишеньковий, туристичний
Тип замка Kinematic
Марка стали 1.4116
Твердість клинка 58 HRC
Колір клинка сірий
Матеріал клинка сталь
Матеріал рукоятки Гривори
Довжина клинка 63 мм
Товщина клинка 5.3 мм
Вага 134 г

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 5.3
Довжина клинка, мм
  • 63
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 130
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».