Тепловізор InfiRay AFFO AP13

Тепловізор InfiRay AFFO AP13

Продавець:VoltAmp Shop

27 860

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор Iray AFFO AP13 — молодша модель оновленої лінійки 2022 від китайського фаворита електроніки InfiRay Technologies Co., Ltd. У приладах нової серії застосовані останні технологічні напрацювання. Монокуляр побудований на надчутливих ІЧ-сенсорах власного виробництва. Матриці фокальній площині iRay Vox Ceramic 256х192 pix. @ 12 мкм надають картинку віддалених об'єктів із гранично високою роздільною здатністю. Перешкодою для виявлення не стануть щільний туман, димова завіса, осади та рослинність. Дальність виявлення за класифікацією паросткових фігур (1,7х0,5м) становить 675 метрів. Більший об'єкт, наприклад, автомобіль можна помітити з відстані приблизно 1,5 кілометра. Набір функціональних і мультимедійних можливостей відповідає останнім вимогам до просунутої мисливської оптики. З'явилися опції: відстеження найгарячішої точки, PIP- (кадр у кадрі), стадіометричний далекомір. Вбудована пам'ять збільшена до 32 Гб, цифровий відеовихід Micro HDMI дасть змогу насолодитися вдалими кадрами спостережень на великому екрані телевізора.

Модуль Wi-Fi та фірмовий мобільний застосунок «InfiRay Outdoor» надають можливості спільної роботи з мобільними пристроями на iOS або Android. Оптимізована система енергоспоживання збільшила час автономної роботи до 9,5 годин. Особливою гордістю розробників з'явився підвищений рівень вологозахисту. Тепер тепловізор може вижити після прямого падіння у воду. І далі користуватися оптикою можна за інтенсивних атмосферних опадів у широкому діапазоні робочих температур. Монокуляр із тепловізором Iray AFFO AP13 відгуки від мисливців отримав тільки захоплені. Кишенькова монозвачка допомагає виявляти трофейних представників тваринного світу на відстанях, недоступних для їхніх чутливих органів сприйняття. Це одне з найкращих рішень для використання в складних метеоуловах. Тепловізійна оптика неабияк підвищить якість полювання та її результативність.

Тепловізійний монокуляр Iray Affo AL13 характеристики

  • Дальність виявлення автомобіля 1876 м, людини 675 м;
  • Матриця iRay Vox Ceramic  256х192 pix. @ 12 мкм (NETD) < 40 мК, 25 Гц (iRay Technology);
  • Германієвий об'єктив 13/f1.0 з фокусуванням від 1 м, збільшення 1-2, цифровий зум х2;
  • Кут поля просторового зору FOV, градусів/лінійний м на 100 м — 13,5 — 10,1 / 23,7 х 17,7;
  • Кольоровий LCOS дисплей 720 x 540 пікс, 5 колірних палітр;
  • Вбудований фоторекордер, запис відео на вбудований носій 32 Гб;
  • Цифровий відеовихід Micro HDMI;
  • Стадіометричний далекомір на 3 попередньо встановлені значення;
  • Функція PIP — картинка в картинці, Hotspot Tracking — відстеження найгарячішої точки;
  • Модуль Wi-Fi для спільної роботи з цифровими ґаджетами;
  • Фірмовий мобільний застосунок;
  • Міцний пластиковий корпус, керування за допомогою 4 кнопок;
  • Неабияк поліпшена гідроізоляція, допускається занурення у воду;
  • Клас вологозахисту з IEC 60529 — IPX7;
  • Система живлення — вбудована  li-ion батарея 3.6Ah 3.6V;
  • Час автономної роботи до 9,5 годин;
  • Можливість під'єднання зовнішнього джерела живлення USB, Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -10 до +50 °C;
  • Габарити 160 × 60 × 60 м, вага 0,34 кг;
  • Виробник InfiRay Technologies Co., Ltd, гарантія 2 роки.

Функціональні особливості

Дальність виявлення людини 675 метрів — чималий показник для застосування на будь-якому типі полювання. Кришталева німецька оптика та чутливі сенсори 256х192 pix. @ 12 µm, 25 Гц, NETD <40 mK допоможуть засікти звіра з недоступного для його органів нюху відстані. Мисливець завжди зможе підійти на потрібну відстань і вибрати зручну позицію.

Дальність розпізнавання людини — 270 метрів.

Тепловізійний модуль побудований на матрицях FPA (Unicooled Focal Plane Arrays) 256х192 pix. @ 12 μm, NETD <40 mK, 25 Гц, Керамічні мікроболометри Vox (оксид ванадію), завдяки високій щільності посадки детекторів (12 мкм) забезпечують широкий кут поля зору та високоякісну картинку. Робота в діапазоні спектральної чутливості (7 до 14 нм) відповідає вікні прозорості атмосфери Землі в довгохвильовому спектрі інфрачервоного випромінювання LWIR (Long-wavelength infrared). Монокуляр прекрасно бачить крізь перешкоди у формі туману або задимлення. Частота роботи на рівні 25 Гц дає змогу спостерігати об'єкти в русі без ривків і характерних залипань.

Ширококутний об'єктив F13 / f1,0 зі збільшенням від 1 до 2 оптимальний для спостережень коротких і середніх дистанцій. Наближати картинку можна плавно за допомогою функції цифрового зуму х1,х2. Показник просторового поля зору FOV 13,5° — 10,1° дасть змогу бачити перед собою зону простору розміром 23,7 х 17,7 на видаленні 100 метрів. Цього цілком досить для швидкого пошуку мети на відкритих просторах. Германієва (32Ge) оптика забезпечить гарну видимість у всіх найдрібніших подробицях. На об'єктиві є механізм ручного фокусування. Пластикова кришка захистить оптику під час транспортування.

Повноколірний LCOS дисплей транслює картинку з роздільною здатністю дисплей 720 x 540 пікселів. Додатково в окулярному блоці вбудована збільшувальна лінзова система, що надає повнорозмірне зображення. Яскравість і контраст регулюються, є опція тимчасового вимкнення екрана. Мікродисплеї LCOS справляється з мінусовими температурами, мають низький рівень енергоспоживання. Доступне діоптрійне коригування — 7/+2 дптр. Окулярна точка винесена на 14 мм.

 

П'ять колірних палітр. Кожен режим відтворення має індивідуальні параметри контрастування й заглушення шумів. Призначені для виконання різних завдань у різних умовах спостереження, залежно від типу об'єкта, дистанції та видимості.

Доступні такі варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot);
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Кольоровий (Color);
  • Вибір (Highlight)

Палітри «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» з гарячими відтінками контрастних кольорів ефективно виділяють теплі об'єкти з доброю детальною промальовкою на холодному тлі. Їх треба застосовувати за потреби швидко виявити об'єкт на середніх і дальніх дистанціях за умови обмеженої видимості, якщо зовсім немає освітлення. Колірне рішення «Color» за глибиною відтінку дасть змогу визначити температурний градієнт і чітко ідентифікувати об'єкт. Режим рекомендований для коротких дистанцій під час тривалих спостережень.

Стадіометричний далекомір — програмно реалізована опція для визначення відстані до об'єкта за його габаритом. Перед вимірюванням відстані необхідно вибрати один із трьох типів об'єктів (олень, кабан, заєць). Далі треба зазначити верхню та нижню межу, дистанцію до об'єкта можна бачити на основному екрані.

 

Hotspot Tracking — відстеження найгарячішої точки. Під час активації опції на екрані тепловізора буде видно спеціальний кольоровий маркер, який вказує на на найгарячішу точку. Опція актуальна для відстеження рухомих об'єктів і пошуку підранків за тепловим слідом.

Функція PIP (кадр у кадрі)  — активує додаткове вікно меншого розміру зі збільшеною центральною зоною. За цим зображенням набагато простіше точно роздивитися й ідентифікувати тварину.  Невеликі розміри самого вікна не ускладнюють видимість, залишається можливість контролю візуальних умов.

Вбудований відеорекордер дає змогу записувати якісне відео у звичних форматах.mp4 і.jpg. Обсяг внутрішньої пам'яті збільшений до 32 Гб, що дасть змогу зберегти кілька десятків годин відео та не одну сотню тисяч фотографій. Завантажити файли можна за прямим кабельним з'єднанням USB (кабель у комплекті) або Wi-Fi.

 

Цифровий відеовихід Micro HDMI — призначений для під'єднання монокуляра до цифрових пристроїв відтворення. У польових умовах це може невеликий виносний монітор, а вдома телевізор із великим екраном.

 

Модуль Wi-Fi. Фірмовий мобільний застосунок «InfiRay Outdoor» дає змогу інтегрувати тепловізійний монокуляр із будь-якими портативними пристроями під керуванням операційних систем iOS і Android. Сполучення й обмін даними відбувається за стандартним протоколом Wi-Fi. Після встановлення користувачам доступні опції: віддаленого керування, обміну файлами, перегляд відео на екранах ґаджетів, передавання даних у мережу.

Міцний корпус  Iray AFFO AP13 виготовлений із полімерних матеріалів, здатний захистити високотехнологічну електронну начинку від будь-яких потрясінь. (падання на твердий ґрунт, удари об гілки дерев). Клас захищеності IPX7 допускає використання за широкого діапазону робочих температур від -10 °C до +50 °C, попри наявність атмосферних опадів. Монокуляр здатний винести пряме нетривале занурення у воду. Ергономічне розташування органів керування дає змогу змінювати параметри та підлаштовувати оптику в процесі спостережень.

Система живлення побудована на внутрішньому акумуляторі li-ion. Ємність джерела 3,6 Ah, напруга живлення 3.6V. Повністю заряджена батарея забезпечить понад 9,5 години безперервної роботи. Можливість використання зовнішнього джерела типу «Powerbank» неабияк продовжить час експлуатації. Інтерфейс для під'єднання USB, Type-C (кабель у комплекті).

 

Комплект постачання:

  • Тепловізійний монокуляр Iray AFFO AP13 ;
  • USB-кабель для заряджання/кабель HDMI;
  • Тканина для очищення оптики;
  • Короткий посібник користувача;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 340
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення