Тепловізор iRay Zoom ZH38V2 (INFIRAY)

Тепловізор iRay Zoom ZH38V2 (INFIRAY)

Продавець:Krop Security

4.7/5  ( 111 оцінок )

118 900

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр INFIRAY ZOOM ZH38

Тепловізор INFIRAY ZOOM ZH38 – нова вдосконалена модель тепловізійних монокулярів для полювання та спостереження у денний та нічний час. Прилад оснащений якісним HD-дисплеєм з високим показником роздільної здатності 1440х1080, оптичним зумом із широким діапазоном огляду, термодатчиком SUB 25MK NETD, якісною оптикою, що дозволяє легко виявити, розпізнати та ідентифікувати об'єкт в умовах поганої видимості.

Унікальні Firsts напрямки

У тепловізійному монокулярі INFIRAY ZOOM ZH38 вперше використовується функціонал Firsts із можливістю масштабувати зображення. Firsts включає три нові напрямки.

Масштабування на власний розсуд. Прилад обладнаний двократним оптичним зумом та функцією ручного перемикання між двома кутами огляду. Фокусна відстань 19 мм із великим кутом огляду застосовується для виявлення мети. Щоб ідентифікувати ціль, використовують менший кут з фокусною відстанню 38 мм. Можливість самостійного встановлення масштабу дозволяє отримувати однаково чітке детальне зображення об'єкта на дальній та ближній відстані за будь-якої видимості.

Удосконалений HD-дисплей з роздільною здатністю 1440 х 1080. Тепловізор ZH38 оснащений чітким OLED дисплеєм з широким полем огляду. Якість спостереження забезпечує окуляр із двадцятикратним збільшенням.

Модуль без затвора. Ця функція забезпечує скасування калібрування затвора та виключає можливість виявлення стрілки об'єктом під час спостереження. Функціонування без затвора також знижує енергоспоживання монокуляра.

Чіткість зображення тепловізійного приладу INFIRAY ZOOM ZH38

Монокуляр оснащений дванадцятимикронною матрицею з роздільною здатністю 640 х 512, з чутливістю 25 мK NETD. Цей показник вказує на можливість реєстрації мінімальних температурних відхилень на об'єкті навіть при нульовій видимості. Якість картинки досягається завдяки потужному датчику та новим алгоритмам відтворення зображення.

Електронний зум із можливістю перемикатися між оптичним та цифровим збільшенням дозволяє деталізувати зображення мети, а також виявляти, розпізнавати та ідентифікувати об'єкти на наступних дистанціях:

дальність виявлення людини – 1800 м-код;

дальність розпізнавання людини – 800 м-код;

дальність ідентифікації людини – 400 метрів.

Високі оптичні характеристики уможливлюють виявлення об'єкта в густій рослинності. Частота оновлення кадрів, що становить 50 Гц, дозволяє відстежувати об'єкти, що рухаються, а також чітко бачити елементи навколишнього середовища: гілки дерев, чагарники, траву.

Технічні характеристики оптики:

матриця – 640×512 рх;

крок пікселя – 12 μm;

ядро - 12 мкм VOx;

роздільна здатність екрану FHD OLED – 1440 х 1080;

оптичне збільшення – 1 х;

частота оновлення кадрів – 50 Гц;

об'єктив – 38 мм/F1.0;

цифрове збільшення - 2 х.

Функції тепловізійного монокуляра INFIRAY ZOOM серії ZH38

Розширені можливості тепловізійного монокуляра досягаються за допомогою вбудованих таких функцій.

Ultra Clear. За допомогою цієї функції прилад може бути використаний за екстремальних погодних умов та при температурних коливаннях від – 20 до + 40°C, зберігаючи якість, чіткість та контрастність зображення.

«Малюнок у картинці». Опція PIP забезпечує дворазове збільшення зображення об'єкта з виведенням його на верхню частину основного екрана. Таким чином, стрілок може чітко бачити мету, не випускаючи з поля зору огляд навколишнього середовища.

Вибір палітри кольорів. Мисливцеві на вибір представлені 5 палітри кольорів, серед яких такі комбінації кольорів: гарячий білий (White Hot), гарячий чорний (Black Hot), гарячий червоний (Red Hot), кольоровий (Color), гаряча мета (Hot Target Highlight). Використання палітри кольорів Hot Target Highlight дозволяє швидко виявляти ціль при нічному полюванні.

Видалення вихідної зіниці. Ця особливість унеможливлює травмування стрілка при високій віддачі зброї. Функція дозволяє використовувати прилад людям із поганим зором, які полюють у діоптрійних окулярах.

Вбудована пам'ять 32 Гб. Такий обсяг забезпечує запис та зберігання якісних відео та фото, зроблених під час полювання. Підключивши USB-кабель до відеовиходу, можна легко вивантажувати збережені файли на комп'ютер.

Вбудований Wi-Fi. За допомогою Wi-Fi з'єднання можна вивантажувати на ПК відео та фото, встановлювати на монокуляр точну геолокацію, використовувати додаткові програми АРР.

Корпус та живлення монокуляра INFIRAY ZOOM

Прилад працює на двох змінних іонно-літієвих батареях з низьким енергоспоживанням ємністю 4400 мАг, які забезпечують до 20 годин безперебійної роботи монокуляра. Також пристрій може отримувати заряд від мережі через кабель USB, який входить до його комплекту.

Ергономічний компактний корпус тепловізора виконаний із матеріалу з індексом захисту IP-66. Цей показник вказує на високий рівень герметичності та захисту приладу від попадання вологи, пилу, дрібних твердих предметів, які можуть спричинити поломку оптики. Вологозахисні властивості корпусу уможливлюють використання монокуляра під час снігу, дощу, густого туману і при перепадах температури від – 20 до + 40°С.

Невелика вага приладу, що становить лише 580 г, дозволяє встановлювати його різні типи зброї.

Технічні характеристики корпусу:

розмір - 190 х 60 х 65 мм;

вага – 580 г;

акумулятор – літій-іонний;

термін служби акумуляторів – 2 х 10 годин;

блок живлення - USB-кабель типу 5 В;

робоча температура - - 20 ° С + 50 ° С;

рейтинг захисту – IP-66;

гарантія – 2 роки.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Мінімальна оптична кратність, х
Максимальна оптична кратність, х
Матриця
  • VOx - 12 мкм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення