Ніж Ganzo G743-2-GR

Довжина клинка, мм
  • 87

Ніж Ganzo G743-2-GR

Продавець:SVM

4.7/5  ( 30 оцінок )

1 622

1 448

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Ganzo G743-2-GR Цей чудовий ніж стане відмінним помічником під час туристичного походу, риболовлі або полювання. Відмінною особливістю цього інструменту є те, що з його допомогою можна не тільки розрізати різні предмети і відкривати консервні, але і розколювати тверді матеріали. Ріжуча кромка у ножа Ganzo G743-2-GR отримала класичну пряму заточку, а сам клинок відшліфований методом Stonewash, за рахунок чого на поверхні залишився своєрідний візерунок і не відбиває сонячні промені і інші джерела світла.
Для виплавки клинка інженери компанії-виробника використовують якісну нержавіючу сталь марки 440С, що володіє твердістю 56-58 одиниць за шкалою Роквелла. Даний тип стали відмінно тримає якісну заводську заточку і досить легко піддається обробці, якщо лезо затупітся. Для фіксації клинка Ganzo G743-2-BK у відкритому і закритому положеннях використовується надійний і відмінно себе зарекомендував механізмі під назвою Frame Lock. Завдяки даному замку пальці і одяг будуть завжди залишатися в цілості й збереженні.
Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал ручки
  • Склотекстоліт G10
Загальна довжина, мм
  • 200
Вага, г
  • 130
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».