Wotan кавер для тактичного шолома FAST Olive

Wotan кавер для тактичного шолома FAST Olive

Продавець:WTG tactical

4.7/5  ( 33 оцінок )

570

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Wotan Tactical Gear представляє вам свою версію чохла (кавери) на шоломи типу FAST Helmet. FAST Helmet (Future Assault Shell Technology) від компанії Ops Core - це самий відомий балістичний шолом на даний момент. Існують не тільки військові шоломи, але й зразки для страйкболістів. Це чохол під назвою «кавер для шолома FAST mod.1», пошитий з тканини РІП-СТОП, має панелі велкро фірми YKK під ідентифікатори, петлі для дротів від гарнітур, камер, ліхтарів. Велкро на потилиці призначено для кріплення пауербанка, батарейного відсіку або противаги ПНВ. Дана конструкція не закриває кріплення під ПНВ і бокові направляючі для аксесуарів, а навпаки, розширює функції шолома.

На внутрішній стороні чохла нашито панелі липучки. За їх допомогою кавер кріпиться до велкро, яке наклеїно на сам шолом. Виріз на лицьовій частині чохла підганяється під кріплення ПНВ. Остаточно чохол фіксується смужками велкро з лицьової та тильної сторони кавера. Смужки кріпляться до липучок, які наклеїні у внутрішній частині шолома.  

Характеристики

Матеріал
  • Текстиль
Колір
  • Олива
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами