Тактичний штурмової військовий рюкзак Defcon 5 45л Black

1 відгук

Код:  44078368

Тактичний штурмової військовий рюкзак Defcon 5 45л Black

1 відгук

Код:  44078368

Продавець:Shopaholic

4.6/5  ( 639 оцінок )

750

Немає в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ:

  • Виконання різноманітних бойових завдань .
  • 1-2 денних походів і затяжних марш-кидків .
  • Виживають у складних умовах .
  • Страйкболу .
  • Полювання, риболовлі.
  • Тактичний, штурмовий рюкзак призначений для носіння в міських побутових умовах незамінний для військової ігри, походи в ліс на природу, для полювання і риболовлі!

 

Дизайн рюкзака виконаний в класичному стилі. Максимально ергономічний і надійний. Велика кількість відділень дозволяє легко розмістити багато речей, які можна зручно розподілити для швидкого доступу до них. Багато дрібних відділень дозволить знайти правильне місце для канцелярії, медикаментів, дрібного інструменту. Для документів є спеціальне внутрішнє відділення на блискавці. Стяжні і поясний ремінь зроблять фіксацію рюкзака на спині зручною для тривалих походів. Військові і оцінять мандрівники відділення під гідратор, якщо ж ви не плануєте його використовувати, то це відділення відмінно підійде для зберігання блокнота.

Характеристики:

- Матеріал: поліестер 600D (тканина дійсно відповідає цим параметром по зносостійкості і водовідштовхувальним підкладці.

- Об'єм: 45 літрів (загальний обсяг всіх відділень). Достатній об'єм для розміщення продуктів, води, одягу, ноутбука 15", канцелярії, аптечки.

- М'які і широкі накладки на плечових шлейках забезпечать розподіл ваги рюкзака.

- Велике відділення для вешей з двома кишенями, сітковим і закритому на блискавці.

- Середнє відділення з трьома кишенями для дрібних речей.

- Середнє відділення на лицьовій стороні з 5-ма кишенями для канцелярії.

- Мале відділення на лицьовій стороні.

- Відділення для гідратора або плоских речей, таких як блокнот.

- На кожній блискавки по два замки.

- Верхні і нижні стяжні ремені 4 шт.

- Поясний ремінь для кращої фіксації рюкзака.

- Розмір: 50х30х30 см

Характеристики

Матеріал
  • Оксфорд
Розмір
  • 50х30х30 см
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Пенделя
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

    1) Сервіс
    Розетка, як завжди, на найвищому рівні: оперативно, чітко, гарно. Передзвонили, розповіли, пояснили, відправили, отримав. Щира подяка магазину Розетка і тим Людям, які його творять!
    2) Упаковка
    Рюкзак було вкладено у поліетиленовий пакет, поверх обмотано плівкою, яку зафіксовано скотчем. Думаю, цілком достатньо для безпечної мандрівки такого товару.
    2) Товар
    В цілому майже відповідає опису і фотографіям. Перша відмінність - на собачках замків замість металевих держачків (як на фото) мотузочки з пластмасками. Тут же виявився недолік: дужки на собачках з одного боку мають зазор, тож ті мотузочки просто вислизали через нього. Довелось піджимати дужки.
    До речі, після вивчення фоток у мене було хибне враження, що м'які частини лямок пришиті до тіла рюкзака, а стрічки, що вище - просто страхувальні чи для міцності. Це не так, лямки взагалі за бажання можна зняти. І внизу шлея лямки кріпиться до D-подібного кільця. Як на мене, не надто надійна система.
    Матеріал рюкзака цупкий, щільний, шви начебто якісні, прошивка міцна. Все це, щоправда, на вигляд, бо в роботі рюкзак я ще не випробував.
    Окрім двох відділень та двох зовнішніх кишень, виявляється, є ще одна кишеня на липучці, розташована на задній стінці ззовні (там, де лямки).
    Рюкзак дуже зручно сидить на спині. Комфортні лямки, хороша спинка рюкзака, різні варіанти регулювання - це все супер.
    Також дуже позитивний момент - те, що переборка між відділами не з тоненької плащівки, як часто буває, а з міцної тканини, такої, як і весь рюкзак.
    Дещо слабувата ручка для перенесення - це просто шлея, прошита вдвічі, але, на жаль, нічим не армована.
    Друга відмінність від опису: там сказано "На каждой молнии по два замка", а це брехня. Два замки тільки на великому відділі. Всі решта мають лише по одному замку.
    Тканина сильно СМЕРДИТЬ. Це просто ахтунг. Сильний неприємний технічний запах з каналізаційними нотками і блювотним післясмаком - жах жахотний. Провітрювання на вулиці протягом 10 годин не надто покращило ситуацію. Змушений був випрати рюкзак з профілактичних міркувань (не полиняв; висох досить швидко). Стало трохи краще, тепер принаймні більш-менш можна знаходитись із ним в одному приміщенні. Зблизька все одно пахне, але не так сильно, з ніг уже не збиває.
    3) Висновки
    За винятком виявлених недоліків, рюкзак на вигляд справляє непогане враження - щільна тканина, міцність шиття, ергономіка, непогані замки, зручні лямки, все регулюється, багато відділів, можливість обвісу (система моллі, додаткові металеві кільця тощо), Звісно, час і практика покажуть, чого він вартий насправді, але попередньо здається, що шанси на тривалу роботу є.
    Раджу тим, хто цінує місткість, зручність, ощадність і має занижений блювотний рефлекс.

    Переваги:
    продається на Розетці, міцна тканина, на вигляд хороші шви, місткий, надійна переборка між відділами, зручний на спині, багато відділень і можливостей регулювання
    Недоліки:
    на "блискавках" по одному замку (окрім великого відділу), сильний і дуже стійкий неприємний запах!