Відгуки покупців про Тактичний штурмової військовий рюкзак Defcon 5 45л Black

1 відгук

Код:  44078368

Залиште свій відгук про цей товар
  • Андрій Пенделя
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic

    1) Сервіс
    Розетка, як завжди, на найвищому рівні: оперативно, чітко, гарно. Передзвонили, розповіли, пояснили, відправили, отримав. Щира подяка магазину Розетка і тим Людям, які його творять!
    2) Упаковка
    Рюкзак було вкладено у поліетиленовий пакет, поверх обмотано плівкою, яку зафіксовано скотчем. Думаю, цілком достатньо для безпечної мандрівки такого товару.
    2) Товар
    В цілому майже відповідає опису і фотографіям. Перша відмінність - на собачках замків замість металевих держачків (як на фото) мотузочки з пластмасками. Тут же виявився недолік: дужки на собачках з одного боку мають зазор, тож ті мотузочки просто вислизали через нього. Довелось піджимати дужки.
    До речі, після вивчення фоток у мене було хибне враження, що м'які частини лямок пришиті до тіла рюкзака, а стрічки, що вище - просто страхувальні чи для міцності. Це не так, лямки взагалі за бажання можна зняти. І внизу шлея лямки кріпиться до D-подібного кільця. Як на мене, не надто надійна система.
    Матеріал рюкзака цупкий, щільний, шви начебто якісні, прошивка міцна. Все це, щоправда, на вигляд, бо в роботі рюкзак я ще не випробував.
    Окрім двох відділень та двох зовнішніх кишень, виявляється, є ще одна кишеня на липучці, розташована на задній стінці ззовні (там, де лямки).
    Рюкзак дуже зручно сидить на спині. Комфортні лямки, хороша спинка рюкзака, різні варіанти регулювання - це все супер.
    Також дуже позитивний момент - те, що переборка між відділами не з тоненької плащівки, як часто буває, а з міцної тканини, такої, як і весь рюкзак.
    Дещо слабувата ручка для перенесення - це просто шлея, прошита вдвічі, але, на жаль, нічим не армована.
    Друга відмінність від опису: там сказано "На каждой молнии по два замка", а це брехня. Два замки тільки на великому відділі. Всі решта мають лише по одному замку.
    Тканина сильно СМЕРДИТЬ. Це просто ахтунг. Сильний неприємний технічний запах з каналізаційними нотками і блювотним післясмаком - жах жахотний. Провітрювання на вулиці протягом 10 годин не надто покращило ситуацію. Змушений був випрати рюкзак з профілактичних міркувань (не полиняв; висох досить швидко). Стало трохи краще, тепер принаймні більш-менш можна знаходитись із ним в одному приміщенні. Зблизька все одно пахне, але не так сильно, з ніг уже не збиває.
    3) Висновки
    За винятком виявлених недоліків, рюкзак на вигляд справляє непогане враження - щільна тканина, міцність шиття, ергономіка, непогані замки, зручні лямки, все регулюється, багато відділів, можливість обвісу (система моллі, додаткові металеві кільця тощо), Звісно, час і практика покажуть, чого він вартий насправді, але попередньо здається, що шанси на тривалу роботу є.
    Раджу тим, хто цінує місткість, зручність, ощадність і має занижений блювотний рефлекс.

    Переваги:
    продається на Розетці, міцна тканина, на вигляд хороші шви, місткий, надійна переборка між відділами, зручний на спині, багато відділень і можливостей регулювання
    Недоліки:
    на "блискавках" по одному замку (окрім великого відділу), сильний і дуже стійкий неприємний запах!
    • Shopaholic

      Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

    • Андрій Пенделя

      Минув майже тиждень, неприємний запах від рюкзака майже зовсім зник, просто тканина пахне, як будь-яка нова річ з таких матеріалів. Фактично - одне профілактичне прання і три дні користування.
      Навантажений рюкзак дуже зручний на спині.

    • Андрій Іванович

      Маю дещо додати після 10 місяців користування. Рюкзак дійсно зручний. Місткість просто чудова, це виручає, а якщо порожній, то не виглядає мішком, дуже акуратний. Хороша система розташування кишень і відділів.
      З виявлених недоліків: по-перше, всі лямки розраховані на невеликий зріст і габарити людини. Тобто запасу немає. І якщо рюкзак повний, в лямки доводиться втискуватись, бо зробити їх довшими уже немає куди. І тут починається по-друге: кінці лямок, що ходять в регуляторах, не були прошиті. Тобто стопор фактично відсутній. Таким чином, шлея просто вискакує з пряжки у найнезручніший момент. Прошивав шлеї сам вручну. І по-третє, лямка, що мала б застібатись на поясі, взагалі коротка, напевно, на школяра. Навіть влітку не міг нею скористатись, запасу там також немає.
      В цілому рюкзаком задоволений. На свою ціну нормально, хоча вищезгадані дрібниці (які створюють проблеми у користуванні) виробники могли би і врахувати.