Ручка тактична Milcraft Авіаційний алюміній-Бронза

2 відгуки

Код:  45070800

Ручка тактична Milcraft Авіаційний алюміній-Бронза

2 відгуки

Код:  45070800

Продавець:TACCRAFT

4.7/5  ( 297 оцінок )

314

Немає в наявності

10

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що таке тактична ручка Milcraft B5


Тактична ручка Milcraft є, з одного боку ― пишучий інструмент, з іншого боку ― підручний засіб самооборони. Один кінець тактичної ручки завжди робиться тупим і застосовується для ударів із нанесенням тупої травми; крім того, їм можна тиснути на болючі точки для того, щоб змусити людину підкоритися або відвести її в потрібному напрямку. У разі використання тупого кінця агресор отримає найменші фізичні ушкодження.

Інший кінець тактичної авторучки гостріший і завдає ще сильніші больові відчуття в больових точках. Загострений кінець також може використовуватися як інструмент нанесення ударів. Гострим кінцем ви можете завдавати ударів у напрямку зверху донизу або вбік; багаторазові удари дозволяють дуже успішно утихомирити нападника на вас.

Якщо ви вважаєте, що можете завдати колючого удару звичайною авторучкою, ви маєте рацію, але проблема в тому, що ваша імпровізована зброя ламається при сильному тиску або розламується, встромивши в тіло нападника, через що може завдати пошкодження Вам. У такому випадку ви ризикуєте залишитися беззбройним і з пошкодженою рукою перед розлюченим агресором, який отримав додатковий заряд адреналіну. У випадку з тактичною авторучкою такого не станеться.

Тактичні авторучки Milcraft виготовлені з авіаційного алюмінію, що пройшов теплову обробку. У неспокійний час – тактична ручка – це необхідний аксесуар для порятунку та самооборони волонтера, студента, школяра, підприємця та ділової людини. Якщо ручка буде під рукою під час нападу, ви зможете ефективно відбити атаку. Одна з найважливіших переваг тактичних ручок полягає в тому, що вони виглядають невинними, агресор не помічає їх. Ви можете носити їх у кишені штанів, сорочки, піджака, у сумочці ― скрізь, де вважаєте за потрібне.

Відгуки покупців 2

  • Александр Лазарев
    Продавець: TACCRAFT

    Ручка разломалась в кармане штанов после 2 месяцев использования, просто каким то образом сорвалась внутри поворотного механизма резьба и ручка не скручиваеться.... Полное разочарование. Никому не рекомендую

    Недоліки:
    Слабая резьба механизма открытия, неудобная в письме из-за скользкого и зауженного окончания ручки
  • Евгений Голубов
    Продавець: TACCRAFT

    А пишущий стержень можна заменить?