Ніж Victorinox Rally 0.6163

Код:  48106798
Матеріал клинка

Ніж Victorinox Rally 0.6163

Код:  48106798

Колір: Червоний

Є в наявності

846

761

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож Victorinox Rally 0.6163. Этот популярный карманный нож будет ценным подарком для вас каждый день. Это небольшой, легкий, элегантный, надежный и функциональный нож, одновременно незаменимый спутник. Встраиваемая ручка. <table> <tr> <td>Количество функций:</td> <td>9</td> </tr> <tr> <td>Длина в сложенном виде:</td> <td>58 мм</td> </tr> <tr> </tr> <tr> <td>Ширина в сложенном виде:</td> <td>18 мм</td> </tr> <tr> <td>Толщина:</td> <td>9 мм</td> </tr> <tr> <td>Вес:</td> <td>22 г</td> </tr> <tr> <td>Цвет:</td> <td>красный</td> </tr> <tr> <td>Марка стали:</td> <td>нержавеющая сталь</td> </tr> <tr> <td>Тип замка:</td> <td>Slip-joint</td> </tr> <tr> <td>Материал рукояти/накладок:</td> <td>целидор ABS</td> </tr> </table>

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Slip joint
Колір
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Андрій Толкач
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Червоний

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».