Пневматична гвинтівка Crosman Vantage NP (30021) з ОП 4х32 дерево газова пружина перелом ствола 305 м/с

1 відгук

Код:  57248841

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman Vantage NP (30021) з ОП 4х32 дерево газова пружина перелом ствола 305 м/с

1 відгук

Код:  57248841

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

8 411

Немає в наявності

27

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Гвинтівка Crosman Vantage NP переломного типу довжиною 1143 мм і вагою 3,18 кг забезпечує початкову швидкість польоту кулі 305 м/с, що дозволяє віднести її до класу "магнум".

  • Газова пружина, встановлена на гвинтівці (абревіатурою NP в назві моделі Crosman позначає наявність газової пружини - Nitro Piston), має цілий ряд переваг порівняно із звичайною: менше віддача, вище зносостійкість та інші.

  • Гвинтівка оснащена оптичним прицілом Center Point 4x32, встановленим на планку ластівчин хвіст.

  • Крім оптичного прицілу, який входить в комплект, на гвинтівці є також відкриті прицільні пристосування - мушка і прицільна планка, забезпечені фібер-оптичними нитками для зручності прицілювання.
  • Ложа дерев'яна виконана з твердих порід дерева. Приклад гвинтівки, що дозволяє стріляти однаково зручно і для правшів і лівшів, оснащений потиличником для зниження віддачі в плече.
  • Гвинтівка оснащена сталевим нарізним стволом.
  • На гвинтівці є ручний запобіжник важільного типу, розташований біля спускового гачка.

Пневматична гвинтівка Crosman Vantage NP — відмінне поєднання чудової якості і оптимальної ціни. Модель 30021 відрізняється насамперед красивою дерев'яною ложею, наявність газової пружини, знімним оптичним прицілом і звичайними мушкою і цілком. Зброя володіє досить високою потужністю, при цьому легке, точне, зручно лежить в руках, з майже невідчутною віддачею і відносно тихим пострілом. Спуск у гвинтівки довгий, але зате дуже плавний, що відзначає більшість користувачів.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Оптичний приціл Center Point 4x32
  • Інструкція
  • Упаковка

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Тип боєприпасів
Загальна довжина
  • 1143
Особливості
Джерело енергії
Характеристика прицілу
  • оптический прицел
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!