Планка пикатинни Magpul Polymer 9 Slots M-Lok System - Black MAG592-BLK

Планка кронштейна

Планка пикатинни Magpul Polymer 9 Slots M-Lok System - Black MAG592-BLK

Продавець:Xinfrared

4.1/5  ( 21 оцінок )

1 014

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Планка пикитини Magpul Polymer 9 Slots M-Lok System. M-LOK™ POLYMER RAIL, 9 SLOTS – напрямна стандарту 1913 Picatinny. Виготовлена з міцного полімеру, здатна витримувати серйозні ударні навантаження. Призначена для установки різних аксесуарів (рукояті перенесення вогню, кріплення для ліхтарів і лазерних цілевказівників тощо). Підходить для використання з цевьями системи M-LOK.

Modular Lock system (M-LOK) – модульна кріпильна система, яка дозволяє швидко та без застосування спеціальних інструментів встановлювати різні аксесуари на вашу зброю. Виробництво збройних аксесуарів M-LOK почалося в 2007 році, так як компанія Magpul позиціонує M-LOK як вільно поширювану систему, багато сторонні виробники налагодили випуск величезного асортименту різних аксесуарів сумісних з M-LOK.

Обтічна форма і відсутність гострих кутів перешкоджають зачепам планки за спорядження або одяг. Планка комплектується кріпленням для установки на цівки системи MOE. Загальна довжина – 10,4 см, відстань між отворами монтажу – 6 див.

Характеристики

Планка кронштейна
Матеріал
  • Полимер
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами