Пневматична гвинтівка Crosman Phantom 1000 (CS1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 4X32

5 відгуків

Код:  58460043

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman Phantom 1000 (CS1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 4X32

5 відгуків

Код:  58460043

Продавець:T M

4.9/5  ( 27 оцінок )

6 485

Немає в наявності

39

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crosman Phantom 1000 (CS1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 4X32 - потужна і зручна пневматична гвинтівка. Головною перевагою є наявність газової пружини, це забезпечує підвищений ресурс використання, в порівнянні з крученою пружиною. Віддача практично відсутній, за рахунок цього підвищується точність стрільби, крім того це сприятливо впливає на експлуатацію оптичного прицілу. Також варто зауважити, що газо-пружинні гвинтівки можуть зберігатися зведеними, без шкоди для механізму. Модель оснащена сталевим нарізним стволом. Двоступінчастий спусковий механізм забезпечує комфортну стрілянину. Прицільні пристосування-мушка і прицільна планка з фибероптической ниткою дозволять вам вести точну стрільбу навіть в умовах поганої видимості. Для стрільби з дальніх дистанцій гвинтівка укомплектована оптичним прицілом Center Point 4x32. Початкова швидкість кулі становить 350 м/с, а прицільна дальність досягає 50 метрів, відмінно підійде для тренувальної стрілянини як новачка, так і професійного стрілка.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Довжина дула
  • 1130 мм
Особливості
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 5

  • Бабій Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Робив замовлення комплексне воздушка+пулі, так вот пуль немає, хоча в чеку на Новій Почті по ціні вони були додані(((. Воздушкою задоволений, пристріляти оптичний приціл получилось бистро, приблизно за 10 вистрілів, стріляє потужно. Взагальному ціну даний товар оправдує, рекомендую.

    Переваги:
    потужність, вигляд
  • Александр Злотковский
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Купил месяц назад, доставили прямо к двери за пару дней. Винтовка супер , прицел качественный. Прицел оптический пострелять получилось за примерно 8 выстрелов. Регулировка находится под защитными колпачками на прицеле. Стреляеть с этой винтовки одно удовольствие. Примерно с 35 метров попадаешь в цель с размером в куриное яйцо, целясь без подставки, хотя ружьё довольно таки не лёгкое. Усиленная пружина делает своё дело. Заводскую пружину положили в коробку. Всем советую эту винтовку, особенно если она у вас как у меня будет первая. Покупайте, не пожалеете.

    Переваги:
    Качество, скорость пули, мощность, солидно смотрится, выглядит надёжно и дорого.
    Недоліки:
    Нет.
  • Александр Злотковский
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Винтовка доставлена прямо в квартиру как и просил. Коробка целая , винтовка без царапин. Внутри находится прицел, крепления прицела, инструкция, винтовка , пружина толи обычная толи усиленная непонятно и какая-то запчасть, возможно для установки пружины. Всё упаковано нормально.

    Переваги:
    Чёрная , красивая .
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!