Пневматична гвинтівка Crosman Optimus (CO1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 3-9x32 Sniper Ar

2 відгуки

Код:  58460109

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman Optimus (CO1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 3-9x32 Sniper Ar

2 відгуки

Код:  58460109

Продавець:T M

4.9/5  ( 27 оцінок )

7 278

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Crosman Optimus (CO1K77X) з посиленою газовою пружиною приціл 3-9x32 Sniper Ar - володіє вражаючими бойовими характеристиками. Початкова швидкість досягає 350 м/с, для тренувальної стрілянини більш ніж достатньо. Головною перевагою є наявність посиленої газової пружини, це забезпечує підвищений ресурс використання, в порівнянні з крученою пружиною. Віддача практично відсутній, за рахунок цього підвищується точність стрільби, крім того, це сприятливо впливає на експлуатацію оптичного прицілу. Також варто зауважити, що газо-пружинні гвинтівки можуть зберігатися зведеними, без шкоди для механізму. Дерев'яний приклад має зручну щоку типу «монте карло», а також гумовий потиличник, що компенсує віддачу. Нарізний ствол забезпечує точність пострілу. Прицільна планка регулюється по вертикалі і горизонталі, а мушка оснащена фібероптичними нитками. Гвинтівка комплектується оптичним прицілом 3-9x32 Sniper Ar і кріпленням до нього. Запобіжник запобігає випадковий постріл. У даній моделі ідеальне поєднання відмінної якості за доступною ціною.

Характеристики

Джерело енергії
Тип боєприпасів
Довжина дула
  • 1150 мм
Початкова швидкість кулі
Характеристика прицілу
  • Оптичний приціл|Регульована прицільна планка з мушкою|Фібероптичні нитки
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • БУРДИН МИХАИЛ
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Я свою винтовку им 2 раза отсылал назад на ремонт-ломалась через несколько выстрелов,причём написав кучу жалоб,и обзвонив не один телефон.И всё-равно пришлось отнести в мастерскую сети STVOL,где мне меняли газовую пружину,и посоветовали не иметь дела со ''спецами'',которые её ставили изначально.Так что,ТМ,лучше не пишите никому,что кто-то глупее вас,и не умеет обращаться с этой высокотехнолочичной вещью.Да и элементарной вежливости не помешало бы поучиться.

  • Володимир Пашковський
    Відгук від покупця. Продавець: T M

    Якщо в декількох словах то купа сміття. При пристрілці вийшов з ладу фіксатор тримання злому стволу. Прицільна планка (коли без оптики) хитається гірше ніж в іграшковій зброї. Виставити і зафіксувати неможливо. При відправці по гарантії прийшлось платити за пересилку. Ледве відправив. Бо нічим крім Нової пошти продавець користуватись не хоче а Нова пошта гвинтівки в будь якому форматі не пересилає. Квест. Мав бути сину новорічний подарунок. Тепер на * березня маємо щось після ремонтів. Страшно в руки брати. Тепер про оптику. Презентувалась при покупці як надійна регульована. Приціл прийшов із збитою (зірваною) різьбою. При відправці по гарантії запропонували залити його суперклеєм перед цим посадивши на паклю. Сказа що фахівець в Білоцерківському тирі не вміє праццювати з оптикою. От і зламав таку гарну річ. Чекаю на своє сміття на повернення.

    Переваги:
    Гарна на вигляд
    Недоліки:
    Гвинтівка зламалась на десятому пострілі. Оптичний приціл прийшов із збитою різьбою. Тікайте від цього магазину

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!