Ніж складаний Opinel №12 Carbone (довжина: 280мм лезо: 120мм) бук

2 відгуки

Код:  61407764

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №12 Carbone (довжина: 280мм лезо: 120мм) бук

2 відгуки

Код:  61407764

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

731

Є в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцний, надійний складаний ніж Opinel №12 Carbone обладнаний оригінальним фіксуючим замком. Представлена модель ножа відноситься до знаменитої серії складних ножів від французького виробника Tradition, яка відрізняє всі вхідні в неї ножі формою клинка – ятагана і матеріалом рукоятки з натурального бука. Ножі з даної серії придатні абсолютно для будь-якого виду діяльності користувача, наприклад, для полювання, риболовля, подорожі і навіть пікніка. Серія Tradition з давніх часів включає 12 різновидів розмірів ножів, але на сьогоднішній час випускаються всі крім 1 і 11.

Клинок виготовлений з надійною і дуже міцною вуглецевої сталі, яка гарантує користувачеві однозначно підвищені міцнісні якості. Хороший збалансований склад сплаву, забезпечить використання користувачу цього для роботи з твердими матеріалами, абсолютно не утворюючи сколів і вм'ятин.

Так як сталь вуглецева, вона вимагає незначної догляду, рекомендовано після кожного використання, а саме з вологою – протирати клинок сухою серветкою, збільшуючи термін його служби.

Для рукоятки був використаний натуральний матеріал - бук, який забезпечує в першу чергу чудову міцність, а по-друге неймовірну легкість, якої точно немає аналогів у даному класі. При розкладанні використовується замок ViroBloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Олександр Довбиш
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Відмінний ніж!
    Якість найвищого рівня, за низькою ціною!
    Дякую дуже!
    Ще й виглядає дуже естетично, класно!

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».