Ніж складаний Opinel №8 Inox (довжина 190мм лезо: 85мм) горіх

2 відгуки

Код:  61408814

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №8 Inox (довжина 190мм лезо: 85мм) горіх

2 відгуки

Код:  61408814

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

667

Є в наявності

61

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Opinel №8 Inox – це складний багатофункціональний ніж, виконаний з якісних і головне довговічних матеріалів. Серія класичних доладних ножів Tradition від французького бренду Опинель, включає в себе виключно міцні матеріали та надійні механізми, які забезпечують безпеку використання інструменту в будь-яких умовах. Застосовувати представлений ніж можна абсолютно для різних цілей, а саме для нарізання продуктів навіть у польових умовах. Ніж після використання можна сполоснути водою і прибрати в чохол і піхви без додаткового догляду.

Клинок ножа №8 Inox виконаний з перевіреною часом нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27. Використаний для виготовлення нержавіючий сплав, що поєднує в собі оптимально підібрані елементи для забезпечення кращої стійкості від корозії при підвищеній вологості навколишнього середовища, без проблем впорається з опором повністю намочену стані без особливого догляду.

Фіксація клинка здійснюється унікальною запатентованою системою компанії Opinel – замком Virobloc. Використана система являє собою обертове кільце біля основи клинка і рукоятки, при повороті відкривається отвір, через який витягується клинок, для закривання потрібно виконати зворотну операцію.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 190
Матеріал ручки
  • Дерево
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Олександр Довбиш
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Відмінний ніж!!!
    Взявши в руки, одразу відчувається якість.
    Чудова сталь, форма і заточка клинка!
    Схема фіксації клинка в закритому та відкритому положенні, взагалі - геніальна простота.
    Матеріали якісні, отже прослужить довго!

  • Аркадій Чебанюк
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club

    Opinel як завжди без вад,шикарний ніж!

    Переваги:
    Легкий,компактний,гострий немов бритва.
    Недоліки:
    Без вад.

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».