Ніж складаний Opinel №8 Carbone (довжина 190мм лезо: 85мм) бук

Матеріал клинка

Ніж складаний Opinel №8 Carbone (довжина 190мм лезо: 85мм) бук

Продавець:ua-club

4.4/5  ( 84 оцінок )

417

Є в наявності

25

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міцний складаний французький ніж Opinel №8 Carbone з клинком з вуглецевої сталі. Дана модель ножа відрізняється від класичного Inox, тим що клинок виконаний із застосуванням сталі Carbone, про що свідчить напис на самому клинку розташована ближче до основи. На рукоятці має також позначає деталь про те, що клинок з вуглецевої сталі – це гравірування. Ніж володіючи своїми міцнісними властивостями, з легкістю зможе доповнити спорядження мисливця, рибалки, туриста або щоденний набір інструментів.

Клинок з даної серії виготовлений сталі з високим вмістом вуглецю. За рахунок такого змісту вуглецю, дозволяє досягти високої міцності і твердості сталь після термообробки, що гарантує відмінні параметри різання, міцності і заточування. Відмітною якістю сталі з високим вмістом вуглецю, є низький опір до іржі. Рекомендується після кожного використання ножа у вологому середовищі, виконувати повне обсушування і змазуванням клинка маслом після застосування. Також можна відзначити і те, що сталь набагато легше заточується в порівнянні зі сталлю має на утриманні хром.

Фіксація клинка провадиться оригінальним замком – Virobloc.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 190
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».