Револьвер під патрон Флобера "ЛАТЕК" Safari РФ-431м пластик

1 відгук

Код:  62646470

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер під патрон Флобера "ЛАТЕК" Safari РФ-431м пластик

1 відгук

Код:  62646470

Продавець:T M

4.9/5  ( 27 оцінок )

4 822

Немає в наявності

9

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Safari РФ-431м пластик - револьвер під патрон Флобера від українського виробника. Якісно виконаний, всі основні деталі виготовлені з сталі, що гарантує довгий термін служби. Максимально схожий з бойовим як по габаритам, так і по звуковому ефекту при пострілі. Прицільна планка регулюється, забезпечуючи відмінну точність. Виробник гарантує термін служби п'ять тисяч пострілів. Safari РФ-431 м пластик - це практичний, точний і надійний револьвер за виправдану ціну. Про виробника: ТОВ "ЛАТЕК" - вітчизняний виробник вогнепальної, травматичної зброї та звичайно ж револьверів під патрон Флобера. Компанія завоювала довіру покупців і займає лідируючі позиції, не дивлячись на жорстку конкуренцію на ринку, завдяки високим стандартам якості.

Характеристики

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Гость
    Продавець: T M

    Самый дешевый револьвер в Украине. И самый некачественный. Должен был стать копией чешского револьвера Сафари. Но увы. Не покупайте это барахло. Качество ужасное.
    Барабан вываливается вам прямо в руки. Прицельная планка прикручена наперекосяк. Несмотря на якобы нарезной ствол пули летят куда попало. Курок может быть взведен и там и остаться, заклиненый. Осечки как на желудях, так и на чехах. Краска пошла слезать почти сразу. Думаю, опасен в употреблении. Не советую рисковать здоровьем.

    Переваги:
    Цена