Рогатка з упором Man Kung SL06BL, синя

Рогатка з упором Man Kung SL06BL, синя

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 90 оцінок )

800

Є в наявності

9

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальна рогатка Man Kung MK-SL06BL виконана з високоякісних матеріалів. Представлена модель рогатки відмінно підійде для розважальної стрільби. Конструкція рогатки має порівняно поліпшену форму, завдяки якій користувач зможе повноцінно насолодитися стріляниною.

За рахунок ергономічної рукоятки, також має невелику вставку з натуральної шкіри і спеціальним кистьовим упором, що дозволить утримувати рогатку набагато впевненіше і що в результаті зробить стрілянину більш прицільної. Величезним додаток до функціональності рогатки MK-SL06BL, є можливо встанавлення бічного прицілу, який дозволить виробляти чітку стрілянину навіть в нахиленому положенні. Також варто відзначити і вбудований в ручку магазин з можливістю викиду кульок, що в результаті збільшить швидкість стрільби і підвищить комфортність використання рогатки.

В якості матеріалу гумки використовувався надійний каучук, здатна надати выстрелянному кульці швидкість, яка з легкістю вразить ціль на дистанції 100 метрів. Особливістю конструкції моделі MK-SL06BL, є відстань між рогами, яке становить 8 див.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами