Пневматичний пістолет Umarex Legends MP German

1 відгук

Код:  68457669

Пневматичний пістолет Umarex Legends MP German

1 відгук

Код:  68457669

Продавець:T M

4.9/5  ( 21 оцінок )

10 625

Є в наявності

23

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Umarex Legends MP German - пневматична копія німецького пістолета-кулемета МР-40, більш відомого у нас як "автомат" Шмайсер (Schmeisser). Під час другої світової війни всього було випущено більше мільйона екземплярів цієї зброї. Зараз цю зброю можна бачити в музеях, і його іноді показують у кіно. Німецька фірма Umarex може похвалитися не тільки оригінальністю своїх розробок, але високою якістю виконання і довгим терміном служби. Umarex Legends MP German відноситься до тих моделей у яких недоліки як у зовнішніх, так і внутрішніх деталях дуже складно знайти. Нова модель вражає чудовою деталізацією і достовірністю виконання. Корпус виконаний з збройового пластику і металевого сплаву,відповідно може використовуватися навіть в негоду. Оснащений складним прикладом. Стовбур гладкий. Як боєприпасу для Umarex Legends MP German служать сталеві кульки ВВ калібру 4,5. Заявлена виробником швидкість польоту кулі 140 м/с. дульна енергія близько 3,3 Дж. Магазин вміщує в себе 50 кульок, що дозволяє довго працювати з моделлю без перезарядки. Ефективність зброї зберігається на дистанції 10-15 метрів. Механізм приводиться в дію за рахунок стисненого СО2. Для зарядки використовуються 12 грамові балончики. Два балони дозволяють зробити близько 200 ефективних пострілів. Однак варто зазначити, що зберігання зброї з активованим балоном може призвести до псування і люфту клапана заправки пістолета. Головним козирем Umarex Legends MP German є система Blowback ,яка дозволяє отримати відчуття поводження з вогнепальною зброєю. Вага моделі - 3500 грам. Відкриті прицільні пристосування прицільна планка і мушка. Umarex Legends MP German по достоїнству оцінять любителі пневматичних газобалонних копій оригінальних зразків зброї. Можливі напрямки використання - це розважальна стрільба, використання в різних театральних постановках або ж в якості прикраси збройової колекції.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • stalker_cat
    Продавець: T M

    вопрос к представителю компани: в данной модели есть стрельба очередью или только одиночными выстрелами..? в магазине идёт два балона сразу..?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!