Стартовий пістолет Retay T205 8 mm Black

3 відгуки

Код:  69932150

Стартовий пістолет Retay T205 8 mm Black

3 відгуки

Код:  69932150

Колір: Чорний

Продавець:T M

4.9/5  ( 27 оцінок )

1 460

Немає в наявності

23

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет стартовий Retay T205 8 мм: ваш надійний охоронець Ще один компактний «герой» лінійці Retay вже на вітринах нашого магазину. Стартовий пістолет Retay T205 має компактні габарити 127 х 92 мм і мінімальну вагу 377 р. Це означає, що вам вдасться зберігати і переносити його навіть в кишені куртки, жіночої сумки-саквояжі або клатче. Сильні сторони «стартовика» Зброя може «похвалитися» режимом стрільби (напівавтомат) і УСМ одинарної дії. Шумовий «міні» пістолет чорного кольору зроблений в класичному ергономічному дизайні Характерно, що бавовна при натисканні на курок нагадує постріл з цього вогнепалу. Ось чому, Retay T205 так до речі використовувати для самозахисту в глухій місцевості. Одним лише зовнішнім виглядом «стартовик» може налякати противника, змусити відступити бандита чи злодія. Бавовна також налякає зграю диких собак, подасть сигнал про допомогу або «почне» серію спортивних змагань: плавання, собачих перегонів, скачок, автомобільних гонок. У сигнальному пістолеті Retay T205 використовуються тільки холості набої 8-міліметрового калібру, а сталевий магазин вміщує до 7 патронів. Нерідко шумовий пістолет використовується на театральній сцені, в кінематографі для досягнення реалістичності сцен, під час фотосесії або в тематичних квестах. Нанести значну травму він не здатний, а от зовнішній вигляд моделі — не відрізняється від справжньої зброї. Сигнальний пістолет Retay T205 стане солідним подарунком для любителів пневматичної зброї, колекціонерів. Він також прикрасить інтер'єр квартир як в класичному, так і сучасному стилі лофт, фьюжн, hi-tech, урбан-шик. Застосування та догляд Тут передбачений традиційний для Retay напівавтоматичний режим стрільби. Із заводських оптичних пристосувань конструкція має цілком і мушкою. Стартовий пістолет Retay T205 стане для вас відмінним «охоронцем», однак заради задоволення використовувати його в громадських місцях не варто. Активна демонстрація може ввести в оману оточуючих: звичайних громадян, поліцейських. Цю модель ви можете вільно купити у нашому інтернет-магазині за привабливою ціною та за умови досягнення 18 років. Фахівці рекомендують проводити чистку і змазку стартовика» раз в місяць для продовження строку експлуатації та точності пострілів по мішенях.

Характеристики

Загальна довжина
  • 127
Вага, г
  • 377
Додаткові характеристики
  • Нове
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Юрий Майдан
    Продавець: T M. Колір: Чорний

    Почему никто не пишет материал из которого сделан корпус пистолета? Есть же силумин который крошится после первого выстрела и стальной, который рекомендуется брать вместо дешёвых подделок.

  • Николай
    Продавець: T M. Колір: Чорний

    Мини.

    Переваги:
    Ультра компактный, красивый на вид.
    Недоліки:
    После отстрела троих патронов, отлетел кусок металла сзади в раене курка. Стало колоть в руку при держании. Тонкий металлический сплав, обменял на другой , по гарантии , этой же фирмы
  • Николай
    Продавець: T M. Колір: Чорний

    Где патроны под него купить?